Terug naar iPhone SE minder stevig dan iPhone 6s (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone SE minder stevig dan iPhone 6s (video)

Door Laura Grootaarts5 april 2016 09:522 min. leestijd0

Het wordt zo’n beetje een traditie bij het verschijnen van iedere nieuwe iPhone: video’s maken waarin de telefoon op allerlei creatieve manieren gepijnigd wordt. Mik hem in het water, gooi hem zo hard mogelijk tegen een muur of ga erop staan dansen. Ook de nieuwe iPhone SE wordt op deze manier op de proef gesteld.

Hoe stevig is de iPhone SE?

Verzekeraar SquareTrade heeft getest hoe stevig de nieuwe kleine iPhone is in vergelijking met zijn grotere broers, die iPhone 6s en de iPhone 6s Plus. In de video wordt onder meer gekeken hoe water- en krasbestendig te telefoons zijn en in welke mate ze een valpartij overleven. Een klassieke buigtest mag natuurlijk ook niet ontbreken, want niemand zit natuurlijk te wachten op een herhaling van bendgate.

iPhone SE buigtest

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

De iPhone SE heeft natuurlijk zo’n beetje dezelfde behuizing als de iPhone 5s die drie jaar terug het levenslicht zag. De video maakt duidelijk dat Apple tussen de iPhone 5 en de iPhone 6s heel wat slagen heeft gemaakt als het gaat om de behuizing. De SE is gemakkelijker te verbuigen dan de grotere iPhones (hoewel je daarvoor toch behoorlijk lomp uit de hoek moet komen) en onder water legt hij al binnen een minuut het loodje, waar zijn grotere broer het met gemak een halfuur volhoudt. Al met al komt de iPhone SE nogal gehavend uit de strijd – je ziet het in de video onder dit bericht. Wees dus lief voor je nieuwe kleine iPhone.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone SE
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar