Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Pre-order: iPhone SE 2022 voorverkoop start om 14:00 uur

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone SE 2022


Lees verder na de advertentie

Apple heeft eerder deze week de iPhone SE 2022 aangekondigd. Vanaf vandaag kun je het toestel kopen: vanmiddag om 14.00 uur start de iPhone SE 2022 voorverkoop. Wordt dit jouw nieuwe iPhone?

iPhone SE 2022 voorverkoop

Afgelopen dinsdag vond het eerste Apple-event van dit jaar plaats, met daarin ook de eerste nieuwe iPhone van dit jaar.

De iPhone SE is Apple’s goedkoopste iPhone, maar hij heeft de A15-chip van de nieuwste iPhone 13, ondersteunt 5G voor snel en stabiel internet en maakt bovendien veel betere foto’s dan zijn voorganger. De SE heeft het klassieke iPhone-design met thuisknop en Touch ID. Meer details lees je in ons dossier over de iPhone SE.

Vanmiddag gaat de iPhone SE 2022 in de voorverkoop. Koop je hem vandaag, dan krijg je hem op vrijdag 18 maart thuisbezorgd. Dat is ook de datum waarop de nieuwe SE officieel in de winkels ligt.

iPhone SE 2022 prijs


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De eerste vraag die je jezelf misschien stelt: hoe duur is de nieuwe iPhone SE 2022? Dat is afhankelijk van de hoeveelheid opslag die je kiest. Dit zijn de uitvoeringen waaruit je kunt kiezen met de bijbehorende prijs:

  • iPhone SE 2022 (64 GB): 529 euro
  • iPhone SE 2022 (128 GB): 579 euro
  • iPhone SE 2022 (256 GB): 699 euro

De nieuwe SE is hiermee enkele tientjes duurder dan zijn voorganger. Maar het is nog altijd Apple’s goedkoopste telefoon; honderden euro’s goedkoper dan bijvoorbeeld de iPhone 13.

Bereid je voor

iPhone SE 2022 kleuren

Als je het toestel al tijdens de voorverkoop aanschaft, dan wil je het waarschijnlijk snel in huis hebben. Wees er dan snel bij, anders is je favoriete versie of kleur misschien al weg. Een beetje voorbereiding kan zodoende geen kwaad. Stel jezelf nu al de volgende vragen:

  • Hoeveel opslag kies je? 64, 128 of 256 GB?
  • Welke kleur wil je? Sterrenlicht (wit), Middernacht (zwart) of rood?
  • Heb je een iPhone die je wilt inruilen? Houd deze iPhone bij de hand. Apple vraagt je tijdens het aankoopprocens naar het model, het serienummer en de opslagcapaciteit.
  • Apple levert wel een kabeltje maar geen oplader mee. Gebruik je je huidige oplader, of moet je ook nog accessoires aanschaffen?

Waar iPhone SE 2022 kopen?

De voorverkoop van de iPhone SE 2022 is een online aangelegenheid. Je kunt terecht bij de online Apple Store of in de Apple Store-app.

Ook bij enkele webshops buiten Apple om, gaat de iPhone 13 in de voorverkoop. Is dat niet vandaag, dan is het wel binnen enkele dagen. Zo kun je terecht bij onder meer Coolblue, Bol.com en Amac.