Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Gave renders tonen iPhone SE 2 met vertrouwd ontwerp

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone se 2 render


Lees verder na de advertentie

Dit voorjaar brengt Apple mogelijk een opvolger van de iPhone SE uit. Maar … hij lijkt totaal niet op de oorspronkelijke SE uit 2016. Voor de ‘iPhone SE 2’ of ‘iPhone 9’ grijpt Apple terug op een andere iPhone, iets wat nu ook te zien is op renders van OnLeaks.

iPhone SE 2 renders: déjà vu!

OnLeaks beschikt vaak over betrouwbare informatie betreffende smartphones die nog niet zijn aangekondigd. Ze verwachten dat de iPhone SE 2 bijzonder veel gelijkenissen heeft met de iPhone 8. Samengevat: een telefoon met een 4,7-inch lcd-scherm, een relatief dikke rand eromheen, een klassieke thuisknop met Touch ID en een enkelvoudige camera. Onder de motorkap zijn er wel vernieuwingen: zo krijgt deze telefoon de A13 Bionic-chip die ook in de iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max) zit – Apple’s meest recente iPhones.

iPhone se 2 renders


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Net zoals de iPhone 8 krijgt de iPhone SE 2 een glazen achterkant. Nieuw is dat deze een matte in plaats van een glanzende afwerking heeft. Dat is de duidelijkste manier waarop de SE 2 (of iPhone 9) zich onderscheidt van de iPhone 8. Detail: net zoals bij de nieuwste iPhones, staat het Apple-logo gecentreerd op de achterkant van het toestel. Het toestel wordt een fractie dikker: 7,8 mm tegenover 7,3 mm. De overige afmetingen van de behuizing blijven nagenoeg gelijk.

Deze week was er ook een gerucht over de mogelijkheid dat er twee versies van de iPhone SE 2 verschijnen. Naast een 4,7-inch model, zouden we ook een 5,5-inch Plus-versie kunnen verwachten. Daar doet OnLeaks verder geen uitspraken over.

iPhone SE 2 kopen

De iPhone SE 2 is het perfecte toestel voor mensen die de nieuwe iPhones te groot vinden, of die graag de oude vertrouwde thuisknop willen hebben. En dan heb je ook nog consumenten die de gewone iPhone veel te duur vinden. De prijs van de SE 2 zal rond de 400 dollar liggen; hier zal het tegen de 500 euro zijn. Dat is nog steeds stukken betaalbaarder dan bijvoorbeeld de iPhone XR (€ 709).

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom de nieuwe iPhone? Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: iGeeksblog