Terug naar Gave renders tonen iPhone SE 2 met vertrouwd ontwerp
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gave renders tonen iPhone SE 2 met vertrouwd ontwerp

Door Laura Grootaarts8 januari 2020 14:312 min. leestijd0

Dit voorjaar brengt Apple mogelijk een opvolger van de iPhone SE uit. Maar … hij lijkt totaal niet op de oorspronkelijke SE uit 2016. Voor de ‘iPhone SE 2’ of ‘iPhone 9’ grijpt Apple terug op een andere iPhone, iets wat nu ook te zien is op renders van OnLeaks.

iPhone SE 2 renders: déjà vu!

OnLeaks beschikt vaak over betrouwbare informatie betreffende smartphones die nog niet zijn aangekondigd. Ze verwachten dat de iPhone SE 2 bijzonder veel gelijkenissen heeft met de iPhone 8. Samengevat: een telefoon met een 4,7-inch lcd-scherm, een relatief dikke rand eromheen, een klassieke thuisknop met Touch ID en een enkelvoudige camera. Onder de motorkap zijn er wel vernieuwingen: zo krijgt deze telefoon de A13 Bionic-chip die ook in de iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max) zit – Apple’s meest recente iPhones.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPhone se 2 renders

Net zoals de iPhone 8 krijgt de iPhone SE 2 een glazen achterkant. Nieuw is dat deze een matte in plaats van een glanzende afwerking heeft. Dat is de duidelijkste manier waarop de SE 2 (of iPhone 9) zich onderscheidt van de iPhone 8. Detail: net zoals bij de nieuwste iPhones, staat het Apple-logo gecentreerd op de achterkant van het toestel. Het toestel wordt een fractie dikker: 7,8 mm tegenover 7,3 mm. De overige afmetingen van de behuizing blijven nagenoeg gelijk.

Deze week was er ook een gerucht over de mogelijkheid dat er twee versies van de iPhone SE 2 verschijnen. Naast een 4,7-inch model, zouden we ook een 5,5-inch Plus-versie kunnen verwachten. Daar doet OnLeaks verder geen uitspraken over.

iPhone SE 2 kopen

iPhone se 2 render

De iPhone SE 2 is het perfecte toestel voor mensen die de nieuwe iPhones te groot vinden, of die graag de oude vertrouwde thuisknop willen hebben. En dan heb je ook nog consumenten die de gewone iPhone veel te duur vinden. De prijs van de SE 2 zal rond de 400 dollar liggen; hier zal het tegen de 500 euro zijn. Dat is nog steeds stukken betaalbaarder dan bijvoorbeeld de iPhone XR (€ 709).

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom de nieuwe iPhone? Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Meer geruchten over iPhone SE 2!
Bekijk dit dossier
iCreate 145
iCreate 145
Geef je Mac een frisse start 🫧

Bron: iGeeksblog

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar