Terug naar ‘Productie iPhone SE 2 start begin 2020; iPhone 12 Pro krijgt 6 GB RAM’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Productie iPhone SE 2 start begin 2020; iPhone 12 Pro krijgt 6 GB RAM’

Door Laura Grootaarts25 november 2019 10:112 min. leestijd0

De nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max) liggen nog maar nét in de winkels, maar we zijn nu al benieuwd wat Apple in 2020 gaat doen. Analist Blayne Curtis van de investeringsbank Barclays sprak in Azië met fabrikanten van iPhone-onderdelen en kwam zo het een en ander te weten over de iPhone 12 specs.

iPhone 12 geruchten

Volgend jaar presenteert Apple tijdens een keynote in september waarschijnlijk weer drie nieuwe iPhone-modellen. Het instapmodel: de iPhone 12. Het luxere model: de iPhone 12 Pro. En het luxere model in een groter formaat: de iPhone 12 Pro Max.

Het vlaggenschip, De iPhone 12 Pro (Max), krijgt waarschijnlijk 6 GB werkgeheugen – een behoorlijke verbetering ten opzichte van de iPhone 11 Pro (Max) met 4 GB werkgeheugen. Verder krijgt dit model een 3D-camera voor 3D-foto’s en verbeterde augmented reality-functies. Ook zou dit model een geavanceerde versie van 5G ondersteunen. Dan het instapmodel, de iPhone 12. Dat heeft net zoals zijn voorganger – de iPhone 11 – 4 GB werkgeheugen. Waarschijnlijk is er ook ondersteuning voor 5G, maar het is niet duidelijk of dit net zoals bij het Pro-model om een geavanceerde versie gaat.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPhone SE 2 geruchten

iPhone 8 en 8 Plus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Curtis gaat er ook vanuit dat er volgend jaar een nieuwe iPhone SE 2 verschijnt. De productie van dit budget-toestel zou in februari van start gaan en de presentatie is dan waarschijnlijk tijdens een Apple-event in maart.

Voor degenen die hopen dat de iPhone SE 2 een miniatuur iPhone X-achtige wordt (een voorkant die één en al scherm is, zonder thuisknop): helaas. Het toestel is waarschijnlijk een dubbelganger van de iPhone 8, inclusief 4,7-inch scherm en een thuisknop met Touch ID, maar met een supersnelle A13-chip en wat meer werkgeheugen. Dit komt overeen met eerdere geruchten – bovendien heeft Barclays een goede reputatie als het gaat om nog te verschijnen iPhones.

Meer weten over iPhone SE 2?
Bekijk dit dossier

Wil je op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar