Terug naar 'iPhone SE 2 verandert nauwelijks; wel een groter scherm'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'iPhone SE 2 verandert nauwelijks; wel een groter scherm'

Door Laura Grootaarts21 februari 2018 10:512 min. leestijd0

De geruchten over de iPhone SE 2 gaan alle kanten op. Van ‘een miniatuur iPhone X’ tot ‘er komt helemaal geen SE 2’ en alles daartussen. Nu zijn er weer nieuwe geruchten over de nieuwe versie Apple’s kleinste iPhone.

Geen miniatuur iPhone X

iPhone SE

De Chinese website QQ.com (via MacRumors) beweert meer te weten over de specs van de iPhone SE 2. De SE 2 gaat waarschijnlijk niet lijken op de iPhone X. Geen draadloos opladen dus. En ook al geen Face ID en opvallend nieuw design. De iPhone SE 2 lijkt vooral veel op zijn voorganger: compleet dus met thuisknop, dikke randen aan de onder- en bovenkant van het toestel en een metalen achterkant.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

iPhone SE 2: groter scherm

De iPhone SE 2 moet het vooral hebben van interne verbeteringen, zodat het toestel iOS 12 straks soepel kan laten draaien. Het toestel wordt daarom uitgerust met een A10-chip (vergelijkbaar met de iPhone 7) en 2 GB werkgeheugen. Qua opslag kun je kiezen uit 32 en 128 GB.

Het opvallendste detail dat QQ noemt, is dat het scherm van de iPhone SE 2 een fractie groter wordt dan dat van de huidige SE. Het nieuwe toestel zou een 4,2-inch scherm krijgen, momenteel is het scherm 4 inch groot. Het toestel is daarmee nog altijd stukken kleiner dan andere iPhones.

Presentatie tijdens de WWDC in juni

Een laatste gerucht is dat Apple de iPhone SE 2 tijdens de WWDC in juni zal presenteren. Die vindt dit jaar naar verwachting plaats vanaf 4 juni. Eerdere geruchten hadden  het over maart: de eerste iPhone SE werd ook onthuld tijdens een speciaal ingelaste keynote in maart 2016.

Lees ook ons iPhone SE 2 dossier.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar