Terug naar Gelekte screenprotector toont voorkant van de iPhone SE 2 – mét notch
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gelekte screenprotector toont voorkant van de iPhone SE 2 – mét notch

Door Laura Grootaarts1 juni 2018 09:252 min. leestijd0

De geruchten over de iPhone SE 2 blijven maar aanhouden. De nieuwste aflevering in deze soap? Op Twitter liet Sonny Dickson vandaag een afbeelding zien van een vermeende iPhone SE 2 screenprotector.

iPhone SE 2 geruchten: screenprotector met kleinere notch

Op de foto zie je twee screenprotectors naast elkaar. Links die voor de nieuwe iPhone SE 2, en rechts eentje voor de iPhone X. Beide screenprotectors hebben bovenaan een inkeping. Dat zou betekenen dat de iPhone SE 2 ook een notch heeft en wellicht Face ID, net zoals de iPhone X. Opvallend is het formaat van de inkeping: een stuk subtieler dan wat we gewend zijn van de iPhone X.

Het is niet de eerste keer dat hoesjesmakers uit de school klappen over de iPhone SE 2. Vorige maand claimde fabrikant Olixar ook al dat de iPhone SE 2 een iPhone X-achtig ontwerp heeft. De notch zou 1,87 cm breed zijn, ongeveer de helft van de iPhone X-notch.

Korreltje zout

Geruchten als deze hoef je niet al te serieus te nemen. Een hoesje of protector is gemakkelijk te faken. Het kan heel goed zijn dat de maker van de bovenstaande screenprotector zich heeft laten inspireren door eerdere geruchten die ook al niet geverifieerd zijn. Ons lijkt het onwaarschijnlijk dat Apple de nog zeer nieuwe Face ID-technologie van de iPhone X nu al in gaat bouwen in de iPhone SE 2. De iPhone SE 2 zou het nieuwe budgetmodel moeten zijn en dit zou de prijs juist omhoog jagen.

Hopelijk horen we er aanstaande maandag meer over, tijdens Apple’s WWDC. Wil je op de avond van de keynote een overzicht ontvangen met alle highlights? Schrijf je dan nu in voor de iCreate nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar