Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Gelekte screenprotector toont voorkant van de iPhone SE 2 – mét notch

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone SE 2 screenprotector


Lees verder na de advertentie

De geruchten over de iPhone SE 2 blijven maar aanhouden. De nieuwste aflevering in deze soap? Op Twitter liet Sonny Dickson vandaag een afbeelding zien van een vermeende iPhone SE 2 screenprotector.

iPhone SE 2 geruchten: screenprotector met kleinere notch

Op de foto zie je twee screenprotectors naast elkaar. Links die voor de nieuwe iPhone SE 2, en rechts eentje voor de iPhone X. Beide screenprotectors hebben bovenaan een inkeping. Dat zou betekenen dat de iPhone SE 2 ook een notch heeft en wellicht Face ID, net zoals de iPhone X. Opvallend is het formaat van de inkeping: een stuk subtieler dan wat we gewend zijn van de iPhone X.

Het is niet de eerste keer dat hoesjesmakers uit de school klappen over de iPhone SE 2. Vorige maand claimde fabrikant Olixar ook al dat de iPhone SE 2 een iPhone X-achtig ontwerp heeft. De notch zou 1,87 cm breed zijn, ongeveer de helft van de iPhone X-notch.

Korreltje zout


kooptip


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!

• Grootste Apple-sale van Nederland
• Actie loopt t/m 2 juni 2024

Geruchten als deze hoef je niet al te serieus te nemen. Een hoesje of protector is gemakkelijk te faken. Het kan heel goed zijn dat de maker van de bovenstaande screenprotector zich heeft laten inspireren door eerdere geruchten die ook al niet geverifieerd zijn. Ons lijkt het onwaarschijnlijk dat Apple de nog zeer nieuwe Face ID-technologie van de iPhone X nu al in gaat bouwen in de iPhone SE 2. De iPhone SE 2 zou het nieuwe budgetmodel moeten zijn en dit zou de prijs juist omhoog jagen.

Hopelijk horen we er aanstaande maandag meer over, tijdens Apple’s WWDC. Wil je op de avond van de keynote een overzicht ontvangen met alle highlights? Schrijf je dan nu in voor de iCreate nieuwsbrief.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!