Terug naar Dit iPhone SE 2 concept lijkt op de iPhone X (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit iPhone SE 2 concept lijkt op de iPhone X (video)

Door Laura Grootaarts21 november 2017 16:332 min. leestijd1

Met de komst van de iPhone 8 (Plus) en de iPhone X was er dit jaar niks te klagen over iPhone-nieuws. Ténzij je je zinnen had gezet op een nieuwe iPhone SE 2: daar waren wat vage geruchten over, maar het is er uiteindelijk niet van gekomen. Volgend jaar nieuw ronden, nieuwe kansen? Creatieve geesten hebben er in ieder geval hun gedachten al over laten gaan. En inmiddels is er ook een rapport uit waarmee de geruchten rondom de nieuwe iPhone SE worden aangewakkerd.
iPhone SE 2 concept

iPhone SE 2 concept

De iPhone SE draagt nu nog het jasje van de iPhone 5s, maar heeft grotendeels de specs van de 6s. De conceptmakers hebben bedacht dat de iPhone SE 2 in 2018 nog best wel wat op de 5s lijkt, maar het is een soort hybride geworden: een combinatie met de gloednieuwe iPhone X.

Er zijn heel wat aspecten die je waarschijnlijk wel herkent van de iPhone X: de voorkant die een en al scherm is, met slechts een minimaal randje eromheen. De afwezigheid van de thuisknop. En bovenin een kleine inkeping in het scherm, om ruimte te bieden aan de geavanceerde TrueDepth-camera. Deze camera maakt Face ID mogelijk, zodat je de telefoon kunt ontgrendelen met je gezicht:

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

iPhone SE

De iPhone SE is Apple’s voordeligste toestel en verscheen in het voorjaar van 2016. Met een scherm van slechts 4 inch is het ook Apple’s meest handzame iPhone en dat is ook iets wat veel mensen aanspreekt, daarom hopen velen op een opvolger. Of die er komt is op dit moment nog zeer twijfelachtig. En mocht-ie inderdaad uitgebracht worden, dan is het nog maar de vraag of hij eruitziet als bovenstaande. De technologie zoals die verwerkt is in de iPhone X, is nogal kostbaar. De prijs is voor velen juist een reden om een iPhone SE te kopen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Chris4554
Lezer
Chris4554

Zo’n scherm opzich kan best, de vraag is vooral of de face unlock technologie optijd goedkoop genoeg is, of dat een fingerprint reader onder het scherm snel genoeg mogelijk, betrouwbaar en betaalbaar is.