Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Dit is de iPhone SE 2 die je hebben wilt! (concept)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
komt er een iPhone SE 2?


Lees verder na de advertentie

De iPhone SE 2 is een van de smartphones waar we dit jaar het meest naar uitkijken. Apple heeft er nog niets over losgelaten, maar op het YouTube-kanaal Concept Creator is al een advertentie te zien die Apple straks zó zelf zou kunnen gebruiken.

iPhone SE 2: wel of geen drastische transformatie?

De originele iPhone SE verscheen twee jaar geleden en inmiddels wordt het wel weer tijd voor een nieuw compact en betaalbaar toestel. Hoe die iPhone SE 2 eruit gaat zien, is nog onduidelijk. In het ene scenario wordt uitgegaan van een iPhone SE die de looks heeft van zijn voorganger maar wel iets sneller is. In het andere scenario is er sprake van een drastische metamorfose waarbij de iPhone SE 2 in feite een kleinere iPhone X is. Of het tweede scenario het meest realistische is, laten we in het midden. Het is in ieder geval wel het interessantste, vandaar ook dat creatievelingen dit idee hebben aangegrepen voor het maken van een iPhone SE 2 concept.

iPhone SE 2 concept

In de video is een iPhone SE 2 te zien waarop de iPhone X-formule is losgelaten. Een vrijwel randloos scherm dat bijna de gehele voorkant van het toestel beslaat. Bovenaan een inkeping met daarin alle benodigde Face ID-sensoren. Gezichtsherkenning, dus. Dat betekent dat ook Animoji mogelijk zijn – iets wat wordt uitgelicht in de video. Het stemt allemaal overeen met de geruchten die onlangs de wereld in werden geholpen door een hoesjesmaker.

De zijkanten en de achterkant van het toestel lijken overigens nog wel behoorlijk op die van de huidige iPhone SE. Het zou echter heel goed kunnen dat de aluminium behuizing wordt vervangen door een glazen, zodat ook draadloos opladen tot de mogelijkheden behoort van de tweede generatie iPhone SE.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Wanneer de iPhone SE 2 verschijnt? Het antwoord moeten we je schuldig blijven. Mei werd ooit genoemd als mogelijke lanceringsmaand, maar nu het einde van deze maand nadert lijken de kansen daarop verkeken. Het zou kunnen dat we er tijdens Apple’s WWDC-keynote op 4 juni meer over horen.

Lees ook ons dossier over de iPhone SE 2.