Terug naar 'Nieuwe iPhone SE 2 verschijnt begin 2018'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Nieuwe iPhone SE 2 verschijnt begin 2018'

Door Laura Grootaarts23 november 2017 09:422 min. leestijd0

Al sinds augustus gaan er geruchten over een nieuwe iPhone SE 2. Een gerucht dat nu opnieuw weer de kop opsteekt: de nieuwe SE zou verschijnen in de eerste helft van 2018.

iPhone SE 2 2018

Volgens de Chinese krant Economic Daily News (via 9to5Mac) komt er op vrij korte termijn een nieuwe versie aan. De iPhone SE 2 zou gefabriceerd worden door de Tawainese Apple-leverancier Wistron – een naam die in het gerucht van augustus ook al voorbij kwam. Wistron is ook al de leverancier voor onderdelen van de huidige iPhone SE.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

iPhone SE 2 specs

Er zijn op dit moment nog veel vraagtekens over wat de nieuwe SE kan en hoe hij eruitziet. De nieuwe generatie SE zou een A10 Fusion Chip krijgen – die zit in de iPhone 7. Voor het werkgeheugen kunnen we reken op 2 GB en qua opslagruimte zou je straks kunnen kiezen uit 32 of 128 GB. Van de week bedacht een conceptmaker dat de SE een samensmelting van de 5s en de iPhone X wordt, maar of Apple echt zulke wilde plannen heeft, betwijfelen we.

Huidige iPhone SE

De eerste versie van de SE heeft een eigen niche gevonden: tussen alle mobiele telefoons valt hij op omdat het een compact toestel (4 inch) is voor een relatief betaalbare prijs. Hij lijkt sterk op de iPhone 5s, maar dan met specificaties die niet onder doen voor die van de 6s. Maar na twee jaar wordt het misschien toch wel eens tijd voor een update.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar