Terug naar iPhone met 16 GB opslag? Google Foto's snapt je frustratie
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone met 16 GB opslag? Google Foto's snapt je frustratie

Door Laura Grootaarts9 augustus 2016 12:052 min. leestijd2

Je wilt een foto maken en net op het moment dat je afdrukt, krijg je de melding dat er te weinig opslagruimte is … Herkenbaar? Google legt met een nieuwe reclamevideo voor de app Google Foto’s de vinger feilloos op de zere plek. In de video worden een reeks van dit soort gemiste fotokansen op een rij gezet. Een walvis die uit het water springt, een selfie tijdens een parachutesprong, een pijnlijke sportblunder … Heb je een iPhone met 8 of 16 GB opslagruimte, dan herken je waarschijnlijk de frustratie.

Chronisch ruimtegebrek op de iPhone

Heb je chronisch ruimtegebrek op je iPhone, dan kun je bij Apple natuurlijk extra iCloud-ruimte kopen. Het grote voordeel van Google Foto’s is echter dat je je foto’s gratis op kunt slaan en je een onbeperkte hoeveelheid ruimte ter beschikking krijgt. Volgende maand verschijnt er een nieuwe iPhone en de opslagruimte van het instapmodel wordt waarschijnlijk verdubbeld ten opzichte van het huidige model. Of dat dan genoeg ruimte biedt voor je foto’s, is nog maar de vraag. De camera wordt namelijk verbeterd en het grotere model wordt mogelijk uitgerust met en dubbele camera. De foto’s nemen dus meer ruimte in op je iPhone. Misschien dus toch maar even Google Foto’s downloaden: de app is gratis beschikbaar in de App Store.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Pipo Aerhu
Lezer
Pipo Aerhu

En wat doet Google er mee? Bij Flickr kan dat ook tot 1Tb! En als je een iPhone koopt met maar 16 Gb weet je toch dat veel foto’s en filmpjes niet kunnen. Ik heb er één met 64Gb en als reserve een Leef van 64Gb.
Dan heb ik geen internet nodig.

Laura Grootaarts
Lezer
Laura Grootaarts

Google drukt ze af op een groot spandoek en hangt dat op tijdens de Olympische spelen. Nou, zo gek zal het niet zijn maar Google en privacy blijft een wat lastige combi, inderdaad. Ik hoor regelmatig die bijvoorbeeld bij een abo een 16GB-iPhone krijgen, zich daar niet echt in verdiepen en pas tijdens het gebruik merken dat dat toch niet echt optimaal is …