Terug naar Time: 'iPhone is de meest invloedrijke gadget ooit'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Time: 'iPhone is de meest invloedrijke gadget ooit'

Door Laura Grootaarts4 mei 2016 10:352 min. leestijd0

Volgens Time is de iPhone de meest invloedrijke gadget aller tijden. Het tijdschrift stelde een lijst op met de vijftig gadgets die ‘de manier waarop we leven, spelen en werken voorgoed veranderden’. De iPhone prijkt bovenaan de lijst, maar er zijn nog veel meer Apple-producten in deze top 50 te vinden.

Waarom de iPhone op 1 staatEerste iPhone

Volgens Time leverde Apple in 2007 als eerste bedrijf een echt krachtige computer op zakformaat, en bereikte het daarmee een miljoenenpubliek. Smartphones als zodanig bestonden al, maar die waren nooit eerder zo toegankelijk en mooi als de iPhone. Het meest revolutionaire aan de iPhone is volgens Time de App Store, die pas een tijd na de introductie van de iPhone actief werd. Apps veranderden de manier waarop we communiceren, gamen, winkelen, werken en alledaagse taakjes afwikkelen.

Andere Apple-apparaten in de lijst

Andere Apple-producten doen het ook goed in de lijst, met maar liefst 5 gadgets is het het meest genoemde bedrijf in de lijst. Vlak na de iPhone, op nummer 3, vinden we de Apple Macintosh. Time meent dat de Macintosh de manier waarop mensen hun computer bedienen compleet heeft veranderd, bijvoorbeeld door de bijbehorende muis die voor het eerst echt eenvoudig in gebruik was. Verder vinden we nog drie andere Apple-producten in de lijst: De iPod staat op 9, de iPad op 25 en de iBook heeft het tot nummer 38 geschopt.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Eerste iPod

De lijst staat verder vol met gadgets die je ooit op je verlanglijst stonden (of die je misschien nog steeds wilt hebben). De eerste walkman, de polaroid-camera, de Nintendo Game Boy … Bekijk de hele top 50 met de meest invloedrijke gadgets op de website van Time – je voelt je dan wel direct stokoud.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar