Terug naar iPhone kwijt? Daar is nu een gratis app voor
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone kwijt? Daar is nu een gratis app voor

Door Redactie iCreate18 juni 2010 10:012 min. leestijd3

Bang om je iPhone, iPod touch of iPad te verliezen? Wees gerust, vanaf vandaag is Apple jouw reddende engel. Hun gratis applicatie genaamd ‘Find My iPhone’ toont de locatie van je verloren gadget op een kaart.

Zoek mijn iPhone
Find My iPhone weet je niet alleen waar je verloren Apple-handheld is, de app biedt ook toegang tot het toestel. Zo kun je – op afstand – een bericht op het scherm weergeven of een geluidssignaal op maximaal volume laten horen, ook al staat het apparaat op stil. Je kunt het verloren toestel zelfs blokkeren met een wachtwoord, of het complete apparaat wissen. Zo vallen je persoonlijke gegevens niet in de verkeerde handen.

Twee nadelen
Deze applicatie kent echter twee nadelen, een kleine en een grote. Find My iPhone maakt gebruik van een MobileMe-account, hier moet je dus wel over beschikken en deze is niet gratis. Het kleine nadeel is het activeren van de functie, je moet elk toestel eerst vindbaar maken door de optie te activeren onder het kopje ‘instellingen’. Het terugvinden van een verloren Apple-gadget vraagt dus de nodige voorbereiding.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Je vindt Find My iPhone in de App Store. Voor meer informatie over MobileMe (en een proefabonnement van 60 dagen) stuur ik je naar de Apple-website.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPod
Bekijk dit dossier

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Peter
Lezer
Peter

Bart,

De Find my phone-functie is al heel lang beschikbaar in MobileMe, te gebruiken vanaf een Mac of PC. Met de apps die jij nu beschrijft, kun je deze functie nu ook gebruiken vanaf een andere iPhone. Dat is dan dus nadeel nummer 3. Je moet ook nog een andere iPhone in de buurt hebben….

Arch
Lezer
Arch

Het is maar hoe je het bekijkt. Als je iPad gestolen wordt of je verliest hem dan kun je dus vanaf nu op je iPhone checken waar die dan is, lijkt me handig als je onderweg bent.

Jasper
Lezer
Jasper

Ik vraag me af of hierdoor nog meer mensen de cowboy gaan uithangen…