Terug naar Hoe verander je je iPhone of iPad in een Ultimate Gaming Machine?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Hoe verander je je iPhone of iPad in een Ultimate Gaming Machine?

Door Redactie iCreate18 maart 2020 14:092 min. leestijd0

Met alle rekenkracht die een iPhone of iPad tegenwoordig aan boord heeft, kun je natuurlijk een hoop meer dan alleen maar bellen of een Whatsappje sturen.

Apple Arcade

Apple heeft met al die rekenkracht in hun processors de pijlen gericht op Augmented Reality (AR). Maar ook op gamen. Met de lancering van hun gamingdienst Apple Arcade is een iPad of iPhone eenvoudig om te toveren in een echte gaming device.

iPhone gaming

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Gelukkig is het gamen op een Apple device eenvoudiger dan een gokje aan de roulettetafel. Daar kan je beter wat roulette tips voor gebruiken. Het is een kwestie van een abonnement op Apple Arcade. Dit kost je als gebruiker 5 euro per maand. Hier opent zich een bibliotheek aan games. Het mooie van deze games is dat ze gebruikmaken van al die pure processor power die de Apple iPad en iPhone onder de motorkap hebben.

iPad gaming machine

Je iPad lijkt al enorm snel op een gaming machine. Zeker als er titels zoals Oceanhorn 2: Knights of the lost realm op gespeeld worden. Het is een game die er niet alleen fantastisch uitziet, het speelt ook nog eens geweldig weg. Een ander spel dat er grafisch geweldig uit ziet is het spel Asphalt 8: Airborne. Dit spel is zelfs zonder arcade te verkrijgen. Hier is duidelijk te zien wat voor grote sprongen Apple heeft gemaakt.

Pc-games

Voor de echte die hard gamers is er nog een andere mogelijkheid. Dit maakt het mogelijk om pc-games te spelen op een Apple device. Hiervoor is een Nvidia grafische kaart vereist. Met de open source implementatie Moonlight is het mogelijk om een game te streamen en te spelen op een Apple iPad of een Apple iPhone. Het maakt gebruikt van het GameStream protocol en zorgt ervoor dan al die dikke pc-games gewoon gespeeld kunnen worden. Terwijl de PC boven op zolder staat, is het mogelijk om met een controller en een iPad gewoon aan de keukentafel te gamen. Titels zoals The witcher 3, Tomb Raider of Destiny 2 zijn allemaal te spelen. Het ondersteunt Nvidia V-Sync, waardoor er zelfs 120 FPS gehaald kan worden. Ook is de mogelijkheid om te gamen in 4K een optie. Dus ja het is mogelijk om van je Apple iPad of je Apple iPhone een dikke Ultieme Gaming Machine te maken.

Dit artikel betreft een samenwerking

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar