Terug naar iPhone-game Rage oogt schandalig gedetailleerd
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone-game Rage oogt schandalig gedetailleerd

Door Redactie iCreate13 augustus 2010 11:331 min. leestijd1

Stel je toch eens voor: iPhone-games die net zo gedetailleerd ogen als consolegames. Volgens videogamezwaargewicht John Carmack is dit heel goed mogelijk. Tijdens QuakeCon 2010 voegde hij de daad bij het woord door de eerste beelden te tonen van Rage, een prachtig ogende actiegame voor de iPhone.

Volgens Carmack is de iPhone 4 krachtiger dan de spelcomputers van de vorige generatie. Apple´s nieuwe smartphone zou in staat zijn de Playstation 2 en de Xbox te vermorzelen. Na het zien van onderstaande beelden ben ik hier ook van overtuigd, deze spelwereld ziet er fantastisch uit. Carmack beweert zelfs dat een game als Rage ook op de iPhone 3G kan draaien. Dat vind ik wel heel optimistisch, de iPhone 4 heeft namelijk twee keer zoveel megahertzen en vier keer zoveel werkgeheugen als de 3G. Maar ik ben geen befaamde spelontwikkelaar dus ik weet niet wat Carmack uit de oude iPhone kan persen.

Rage komt in twee vormen naar de iPhone. Volgens Carmack krijgen de iPhone-gamers eerst een kleine titel voorgeschoteld. Dit wordt een grafisch hoogstandje, Carmack laat in het kort zien wat hij allemaal kan. Een uitgebreide game verschijnt volgend jaar, samen met de lancering van Rage voor de Playstation 3, Xbox 360 en pc.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Tralal
Lezer
Tralal

“s de iPhone 4 krachtiger dan de spelcomputers van de vorige generatie. Apple´s nieuwe smartphone zou in staat zijn de Playstation 2 en de Xbox te vermorzelen.”

Tja daar kan je trots op zijn …. of ?