Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Vervangen iPhone-batterij weer iets duurder

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Een iPhone in de hand


Lees verder na de advertentie

Morgen verschijnen de nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max). Voor Apple is de release van nieuwe iPhone-modellen vaak het moment om de prijzen voor reparaties te herzien. Zo ook dit jaar: het vervangen van de iPhone-batterij is duurder geworden.

refurbished iPhone

iPhone batterij vervangen prijzen 2019

Apple heeft per direct een prijsverhoging doorgevoerd voor het vervangen van je iPhone-batterij. Afhankelijk van het iPhone-model betaalde je eerst € 49 of € 69. Apple heeft de prijzen met zes euro verhoogd: je betaalt nu 55 of 75 euro. Bekijk in het overzicht hieronder hoeveel je betaalt voor jouw iPhone.

Nieuwe prijs Oude prijs
iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max,
iPhone XR, iPhone 11 Pro Max,
iPhone 11 Pro, iPhone 11
€ 75 € 69
iPhone SE,
iPhone 6, iPhone 6 Plus,
iPhone 6s, iPhone 6s Plus,
iPhone 7, iPhone 7 Plus,
iPhone 8, iPhone 8 Plus,
en alle andere in aanmerking komende modellen
€ 55  € 49

Houd er wel rekening mee dat de prijzen bij de erkende serviceprovicers hier iets van kunnen afwijken. Kun je niet zelf bij de Apple Store langs, dan betaal je ook € 12,10 voor het opsturen van je toestel.

Moet ik mijn batterij laten repareren?


kooptip

Je kunt de conditie van je batterij controleren via ‘Instellingen>Batterij>Batterijconditie’. Als hier wordt aangegeven dat je batterij geen piekprestaties meer ondersteunt, is vervanging sowieso verstandig. Dat geldt ook als de maximumcapaciteit van de batterij ver teruggelopen is. Ter indicatie: is die lager dan 80%, dan vindt Apple dat reden om tot reparatie iPhone over te gaan. Is het nog niet zo slecht? Check ook onze tips om langer met je batterij te doen.