Terug naar Aankomende iPhone 9 wordt misschien wel de populairste iPhone ooit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Aankomende iPhone 9 wordt misschien wel de populairste iPhone ooit

Door Koen van Ekeren29 augustus 2018 10:002 min. leestijd0

Over precies twee weken vindt waarschijnlijk de september-keynote plaats. Tijdens dit evenement onthult Apple zijn drie nieuwe iPhones en de verwachtingen zijn hoog, heel hoog. Volgens Digitmes zet Apple in op een recordverkoop en verscheept het misschien wel meer iPhones dan ooit.

iPhone 9 populairste

Populairste iPhone 2018

In het najaar zou Apple tussen de 70 en 75 miljoen nieuwe iPhones willen verschepen, het hoogste aantal ooit sinds de cyclus van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Hierbij gaat het om de tweede generatie iPhone X (mogelijk iPhone Xs of iPhone 2018), een Plus-variant (de iPhone Xs Plus?) en een budgettoestel, dat naar verluidt de iPhone 9 wordt genoemd.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

De afgelopen jaren bleef het aantal verschepingen ongeveer gelijk, maar dit jaar wakkert de iPhone-verkoop aan. Dit heeft alles te maken met het derde toestel: de iPhone 9. Die lijkt bijzonder veel op de iPhone X, maar wordt veel voordeliger op de markt gezet. Naar verwachting kost het toestel ongeveer evenveel als de huidige iPhone 8; zo’n 810 euro.

Daarnaast moet een prijsverlaging van het vlaggenschip de verkoop van een impuls voorzien. De iPhone Xs wordt ongeveer honderd euro goedkoper dan de iPhone X, zo verwachten analisten. En de Plus-versie, de iPhone met het grootste scherm ooit, valt in de prijsklasse van het huidige vlaggenschip en kost zo’n 1.150 euro.

iPhone 9

Van alle mensen die komend jaar een nieuwe iPhone kopen, gaat ongeveer de helft voor de iPhone 9, voorspelt een Chinese analist. Het toestel bezit veel van de unieke functies van de iPhone X. Hij is bijvoorbeeld vrijwel randloos, bezit het TrueDepth-camerasysteem met Face ID en de thuisknop ontbreekt. Daarnaast zou hij verkrijgbaar zijn in allerlei kleuren. Er gaan geruchten over spacegrijs, zilver, blauw, rood en oranje.

Hoe het kan dat hij dan zoveel goedkoper is dan de iPhone Xs? Door de mindere hoogwaardige componenten. Het scherm is bijvoorbeeld van lcd, in plaats van het dure oled. Ook heeft hij een camera met één lens, is het frame van aluminium en ontbreekt er 3D Touch.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar