Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Blauwe en oranje iPhone 9 gelekt van Apple-website’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 9 kleuren website apple


Lees verder na de advertentie

De Apple-keynote komt steeds dichterbij – morgenavond is het al zover. Het geruchtencircuit omtrent de nieuwe iPhone-modellen draait overuren. Terwijl er druk gespeculeerd wordt over de namen en de specs van de nieuwe toestellen, circuleren er nieuwe plaatjes van de iPhone 9 op het internet. Hierop zijn de nieuwe iPhone 9 kleuren goed te zien.

Nieuwe pagina van Apple

De plaatjes zijn zijn gedeeld door slashleaks en zouden afkomstig zijn van een nog niet gepubliceerde pagina op de website van Apple. Het ziet er op het eerste gezicht behoorlijk authentiek uit en zou zomaar de iPhone 9-pagina kunnen zijn die na de keynote op 12 september online gaat.

De iPhone 9 is de goedkoopste van de drie nieuwe iPhone-modellen. Andere mogelijke namen die de ronde doen voor dit toestel zijn de iPhone Xr en de iPhone Xc. In die laatste naam weerklinkt natuurlijk ‘iPhone 5c’, een eerder budget-toestel van Apple. De 5c was verkrijgbaar in verschillende felle kleurtjes. Ook het nieuwe budget-toestel dat Apple morgen presenteert, zou verkrijgbaar zijn in diverse kleuren, en die zijn te zien op de gelekte webpagina.

iPhone 9 kleuren: Spicy Orange en meer

Op de afbeelding zie je de achterkant van vijf iPhones. Bij vier daarvan is de naam leesbaar. Je hebt straks de keuze uit Space Grey, Red, Spicey Orange en Cobalt Blue. Helemaal links staat ook nog een toestel waarbij de naam niet leesbaar is, maar het lijkt op een gouden iPhone. Verder valt op dat het toestel is uitgerust met een enkele camera.

iPhone 9: meegeleverde accessoiresiPhone 9 accessoires


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Op een andere foto van de pagina zijn wat meer iPhone 9-details te zien. Het toestel zou geleverd worden met EarPods met Lightning-connector, een Lightning-naar-usb-c-kabel en een USB-lichtnetadapter (18 W). Dat betekent dat de iPhone standaard als is uitgerust met materiaal waarmee je hem kunt snelladen.

Betrouwbaar?

Er zijn een paar zaken die ons doen twijfelen aan de betrouwbaarheid van de afbeelding. Er wordt gesproken over de kleur ‘Space Grey’, terwijl de Amerikaanse naam van dit toestel ‘Space Gray’ is. Op de Engelse site is het overigens wel Grey met een e, maar op een of andere manier ligt het minder voor de hand dat de plaatjes hiervandaan komen.

Ten tweede de naam. Volgens de eerste afbeelding zou het nieuwe toestel ‘iPhone 9’ heten. Die naam is door de media inderdaad gebruikt om het budget-toestel mee aan te duiden, maar is eigenlijk helemaal niet logisch. Al was het maar om marketing-redenen – wie wil er een jaar na het verschijnen van de iPhone 10 nog een iPhone 9 kopen? Voor de eerdergenoemde Xr en Xc valt veel meer te zeggen. Morgen tijdens de keynote krijgen we eindelijk duidelijkheid!

Apple-keynote

Woensdag 12 september horen we meer over de nieuwe iPhone 2018-modellen. Naast de iPhone 9 zijn dat de iPhone Xs en de iPhone Xs Max. Apple geeft dan om 19.00 uur Nederlandse tijd een keynote. Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op Twitter via @icreate_NL.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!