Terug naar 'iPhone 8 wordt later geleverd dan iPhone 7s'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'iPhone 8 wordt later geleverd dan iPhone 7s'

Door Laura Grootaarts8 september 2017 10:592 min. leestijd0

Apple maakt zich op voor de onthulling van drie nieuwe iPhones volgende week dinsdag: de iPhone 8, de iPhone 7s en de iPhone 7s Plus. Maar het is nog maar de vraag of alle modellen op hetzelfde moment uitgeleverd worden aan de consument.

iPhone 8 pas later

Op dinsdag 12 september worden de nieuwe modellen gepresenteerd en op vrijdag 15 september zijn ze te preorderen. Dat geldt voor zowel voor de iPhone 8 met oledscherm als de iPhone 7s (Plus) met lcd-scherm. De 7s (Plus) wordt dan volgens plan op vrijdag 22 september thuisbezorgd. Bestel je een iPhone 8, dan moet je langer geduld hebben voordat deze geleverd wordt, zo zegt TechCrunch.

iPhone 8 dummy onleaks

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het is niet voor het eerst dat er geruchten zijn over een mogelijke vertraging van de iPhone 8. Ook nu weer wordt het productieproces van het oledscherm als boosdoener genoemd – dit zou zorgen voor een vertraging van een maand. De door Samsung geleverde schermen zitten iets ingewikkelder in elkaar dan Samsungs eigen schermen.

Een andere vertrager is Touch ID. Apple heeft veel tijd verloren met het integreren van de vingerafdrukscanner in het scherm. Uiteindelijk is besloten om Touch ID compleet achterwege te laten en in één keer over te stappen op een geavanceerde vorm van gezichtsherkenning. Die werkt zelfs prima in het donker en wanneer het toestel plat op tafel ligt.

Release iPhone 8

Hoeveel later de iPhone 8 verschijnt, is op dit moment nog niet duidelijk. Mogelijk krijgen we daar dinsdag tijdens de keynote van Apple meer over te horen. Lees ook ons dossier over de iPhone 8.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar