Terug naar ‘iPhone 8 screenprotector al te koop; onthult ontwerp’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 8 screenprotector al te koop; onthult ontwerp’

Door Laura Grootaarts19 juni 2017 10:252 min. leestijd0

We moeten nog de hele zomer wachten op de iPhone 8. Maar of Apple’s jubileumtoestel ons dan ook echt gaat verrassen? Het ene lek volgt op het andere en we hebben daarom al een aardig beeld van het toestel. Nu is er een screenprotector voor iPhone 8 opgedoken en die geeft weer wat info prijs over het design.

Screenprotector iPhone 8 in webshop

iPhone 8 screenprotector MobileFun

Bij de Britse webwinkel MobileFun staat de iPhone 8 screenprotector al in de digitale etalage, compleet met een mockup van de iPhone 8. ‘Designed specifically for the iPhone 8’: het gaat om een screenprotector van gehard glas, bedoeld voor een zwarte iPhone. De screenprotector is compleet in lijn met de iPhone 8 onderdelen die vorige week opdoken. Voor een kleine dertig euro kun je het accessoire aanschaffen.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Design iPhone 8

iPhone 8 screenprotector

Wat vertelt de screenprotector ons over het ontwerp van de iPhone 8? Het scherm beslaat praktisch de complete voorkant van het toestel en loopt van rand tot rand. Aan de bovenkant is een uitsparing: hierin is ruimte voor de selfie-camera, de telefoonspeaker en een aantal sensoren. Aan de onderkant missen we juist een uitsparing op de plek van de homeknop. Het lijkt erop dat de fysieke homeknop en daarmee ook de Touch ID-scanner vervallen en achter het glas van het scherm wordt geplaatst.

Degelijke reputatie

Geloofwaardig? Ja, eigenlijk wel. Het is nu ongeveer drie maanden voor de onthulling van de iPhone 8. Bij Apple weten ze al lang wat het gaat worden en inmiddels zijn ook de accessoire-makers bijgepraat – daar kun je immers niet tot op het laatste moment mee wachten. Het is alleen niet zo chic dat MobileFun er al mee naar buiten komt. MobileFun heeft een degelijke reputatie wat lekken betreft: vorig jaar hadden zij het ook bij het rechte eind toen ze drie maanden voor release beweerden dat de iPhone 7 geen koptelefoonuitgang meer zou krijgen.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 8
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar