Terug naar Nieuwe iPhone 8 renders: is dit het definitieve design?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe iPhone 8 renders: is dit het definitieve design?

Door Laura Grootaarts25 juli 2017 16:312 min. leestijd0

Als het goed is, wordt de iPhone 8 onthuld in september. Inmiddels is er al zo veel informatie gelekt, dat we al een vrij compleet beeld hebben van het nieuwe toestel. Nieuwe iPhone 8 renders van Forbes maken weer iets meer duidelijk.

iPhone 8

Forbes heeft de concepten gemaakt in samenwerking met hoesjesmaker Nodus. Gelekte CAD-tekeningen zijn hierbij als uitgangspunt genomen. Vorige week berichtten we ook al over dit concept, maar inmiddels is het weer wat verder uitgewerkt zodat je een nóg betere indruk krijgt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPhone 8 renders: onkeping aan bovenzijde

Forbes claimt dat op de renders het definitieve design van de iPhone 8 te zien is. Het toestel heeft een 5,8-inch scherm met een smalle rand eromheen. Het randje is slechts 4 millimeter dik, maar echt helemaal randloos kun je het toestel niet noemen.

iPhone 8 concept statusbalk

Aan de bovenkant van het scherm is de rand iets verdikt om ruimte te kunnen bieden aan de selfie-camera, telefoonspeaker en enkele sensoren. Forbes meent dat Apple een mooie oplossing heeft om deze inkeping mooi weg te werken: de stukjes scherm links en rechts naast de inkeping worden gebruikt als statusbalk. Je ziet hierin de status van je batterij, de signaalsterkte et cetera. Het zwart van de inkeping valt weg tegen het zwart van deze balk.

En verder …

iPhone 8 concept onderkant

De thuisknop is vanzelfsprekend verdwenen, die zou zijn verwerkt in de vergrendelknop aan de zijkant van het toestel. Deze knop is groter dan voorheen, en dat zou Apple niet zomaar doen. Aan de onderzijde is nog steeds een Lightning-aansluiting te zien. Bij de iPhone 7 schrapte Apple de reguliere koptelefoonaansluiting, en die maakt geen comeback. Alle renders zijn te zien op de website van Forbes.

Lees ook ons iPhone 8 dossier.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar