Terug naar ‘iPhone 8 niet vertraagd, wel slechts beperkt verkrijgbaar’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 8 niet vertraagd, wel slechts beperkt verkrijgbaar’

Door Laura Grootaarts10 augustus 2017 09:572 min. leestijd0

Al maanden gaan er geruchten over vertraging van de iPhone 8. Maar volgens Apple-analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities verschijnt de iPhone 8 gewoon tegelijkertijd met de iPhone 7s, in september. Maar of het je lukt om direct een toestel te bemachtigen …?

Drie nieuwe iPhones in september

Insiders zeggen dat we in september drie nieuwe modellen kunnen verwachten. Het gaat om één iPhone met een oled-scherm – de iPhone 8. Daarnaast verschijnen er twee modellen met lcd-scherm: de iPhone 7s en 7s Plus.

Alle drie de iPhones worden volgende maand aangekondigd en gaan dan ook in de verkoop. Toch wordt het waarschijnlijk lastig om aan een iPhone 8 te komen. Kuo voorspelt dat er in het eerste kwartaal zo’n 2 tot 4 miljoen exemplaren beschikbaar zijn en dat is veel te weinig om aan de vraag te kunnen voldoen. Alleen al in het eerste weekend worden er waarschijnlijk meer verkocht.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het is heel goed mogelijk dat Apple besluit om de iPhone 8 eerst in een beperkt aantal landen uit te brengen. De laatste jaren hoorde Nederland bij de groep landen waar een nieuw toestel direct beschikbaar kwam, maar dat kan dit jaar dus zomaar weer anders zijn. Van de iPhone 7s (Plus) zijn er wel voldoende beschikbaar.

Drie kleuren

Qua kleuren heb je bij Apple dit jaar minder keuze dan voorheen. Het blijft volgens de laatste geruchten bij zwart, zilver en goud, waarbij die laatste tint meer weg heeft van de koper-kleur. Eerder deze week lekten er foto’s van een koperkleurige iPhone 8 uit. De drie kleurenopties gelden voor zowel de iPhone 8 als de iPhone 7s (Plus).

iPhone 8 drie kleuren

Voor liefhebbers van een matte finish misschien een tegenvaller: alle iPhones worden glimmend, omdat ze een glazen behuizing krijgen. Dit is nodig om de iPhone draadloos op te kunnen laden via inductie.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar