Terug naar Nieuwe gelekte onderdelen geven aanwijzingen voor design iPhone 8
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe gelekte onderdelen geven aanwijzingen voor design iPhone 8

Door Koen van Ekeren21 augustus 2017 16:542 min. leestijd0

Nu de onthulling van de iPhone 8 dichterbij komt en de productie waarschijnlijk in volle gang is, regent het op Chinese sociale netwerken van de iPhone 8-lekken. Zo laat een onderdeel de voorzijde van de iPhone 8 zien, waarbij de inkeping aan de bovenkant duidelijk te zien is.

iPhone 8-lekken

Nieuwe iPhone 8-lekken

Hoe betrouwbaar de gelekte foto’s zijn, is moeilijk in te schatten. Maar aangezien de deadline van de iPhone 8 met rasse schreden dichterbij komt en Apple de productie flink moet opvoeren, is het bijna onvermijdelijk dat er wel eens iets op straat komt te liggen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De verwachting is dat Apple begin september drie telefoons presenteert: de iPhone 7s, iPhone 7s Plus en de iPhone 8. Laatstgenoemde belooft revolutionair te zijn, met een vrijwel randloos 5,8-inch OLED-scherm. Alleen bovenin het scherm zou er een kleine inkeping zijn. Hier zit onder meer de dubbele cameralens verwerkt.

Het is dus aannemelijk dat de iPhone 8 eruit komt te zien zoals de gelekte foto hierboven. Zeker met de schematische tekening van de iPhone 8 in het achterhoofd, die Apple zelf via de broncode van de HomePod lekte.

Naast het beeldscherm met de inkeping lekten er ook foto’s van interne onderdelen, zoals de Lightning-aansluiting en kabels voor de stroomvoorziening. Deze foto’s werden verzameld door de website SlashLeaks.

iPhone 8 lekiPhone 8 lek

Touch ID

Vandaag kwam ook naar buiten dat Touch ID bij de iPhone 8 lijkt te verdwijnen. In plaats daarvan komt er een gezichtsherkenningssysteem – en die belooft bijzonder geavanceerd te zijn.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar