Terug naar ‘Vier iPhone 8-kleuren, waaronder spiegelend model’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Vier iPhone 8-kleuren, waaronder spiegelend model’

Door Laura Grootaarts10 juli 2017 09:492 min. leestijd0

Over de iPhone 8 die dit najaar moet verschijnen, wordt nu al van alles beweerd. Het zou gaan om een model met een randloos scherm, draadloos opladen en gezichtsherkenning. Nu claimt Twitteraar Benjamin Geskin meer informatie te hebben over de kleuren van de iPhone 8.

iPhone 8 kleuren: spiegelend model

Volgens Geskin verschijnt de nieuwe iPhone straks in vier kleuren. Een van de opties is een spiegelende iPhone. Om een idee te geven van hoe zoiets er ongeveer uitziet, toont Geskin in zijn tweet een al wat oudere iPhone in een reflecterend hoesje. Je zou het ook kunnen vergelijken met oudere iPod touch-modellen waarvan de achterkant spiegelde.

iPod touch

Wat de andere drie kleuren zijn van de nieuwe iPhone, laat Geskin in het midden. We verwachten in ieder geval een zwart toestel. Dan zijn er nog twee kleuren over, en daarvoor zal Apple naar verwachting kiezen uit zilver, goud en roségoud.

Andere geruchten over de kleuren

Het gerucht is niet geheel in lijn met de beweringen van Apple-analist Ming-Chi Kuo vorige week. Die verwacht juist dat de iPhone 8 in een zeer beperkt aantal kleuren te verkrijgen is. Hij laat zich niet uit over welke kleuren dat dan zijn, dus het zou kunnen dat tussen dat beperkte aantal kleuren een spiegelend model zit. 9to5Mac wijst ook nog op de mogelijkheid dat Geskin een gitzwart model aanziet voor een spiegelend model: die kleur is namelijk ook reflecterend.

Lees ook ons iPhone 8 dossier.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar