Terug naar ‘iPhone 8-event op 12 september’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 8-event op 12 september’

Door Laura Grootaarts29 augustus 2017 08:092 min. leestijd0

Op dinsdag 12 september vindt er een Apple-event plaats waarin de nieuwe iPhone 8 gepresenteerd wordt. Dat beweert althans de Franse website Mac4Ever – en die heeft het vaker bij het rechte eind.

Update 2: het is officieel. Apple heeft de uitnodigingen voor 12 september verzonden.

Update 1: inmiddels beweren diverse insiders, waaronder Dow Jones, onafhankelijk van elkaar dat de keynote inderdaad plaatsvindt op 12 september. Volgens de Wall Street Journal wordt het Steve Jobs Theater in het nieuwe Apple Park de locatie voor de keynote. De werkzaamheden aan Apple Park zijn echter nog niet afgerond en dat zou nog van invloed kunnen zijn op de genoemde datum. Het is wachten op de uitnodiging van Apple.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPhone 8 iOS 11

iPhone 8 event 12 september

Als de iPhone 8 inderdaad op 12 september wordt aangekondigd, is het aannemelijk dat het toestel op vrijdag 15 september in de voorverkoop gaat. Op 22 september zouden de eerste exemplaren dan geleverd worden. Wel is het zo dat analisten grote tekorten voorspellen.

Mac4Ever zegt dat de informatie afkomstig is van diverse providers. Die zouden door Apple op de hoogte zijn gesteld van de datum, zodat ze de nodige voorbereidingen kunnen treffen. Apple presenteert zijn nieuwe producten vaak op een dinsdag of woensdag begin september, dus een echte verrassing is het niet. Een andere mogelijke datum is woensdag 6 september. Waarschijnlijk verstuurt Apple volgende week de uitnodigingen.

Meer aankondigingen tijdens keynote Apple

Het lijkt erop dat Apple dit keer drie nieuwe iPhones aankondigt: de iPhone 7s en 7s Plus en natuurlijk het paradepaardje: de iPhone 8. Die ziet er spectaculair anders uit, met een oled-scherm dat over de gehele voorkant van het scherm loopt. Ook verwachten we een Apple Watch met mobiel internet en een nieuwe Apple TV die 4K ondersteunt.

Lees ook ons iPhone 8 dossier.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar