Terug naar Deze iPhone 8-tekening wijst op draadloos opladen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Deze iPhone 8-tekening wijst op draadloos opladen

Door Laura Grootaarts27 april 2017 11:122 min. leestijd0

En wéér is er een tekening van de nieuwe iPhone 8 opgedoken. Op de afbeelding is iets interessants te zien: mogelijk kun je de iPhone 8 draadloos opladen!

iPhone 8 draadloos opladen

Op de schematische tekening is de achterzijde van een OLED iPhone 8 te zien — hoewel het ook zou kunnen gaan om een soort ‘röntgenfoto’. Diverse betrouwbare Twitter-accounts hebben de nieuwe tekening verspreid, maar de precieze bron is onbekend.

iPhone 8 draadloos opladen

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wat onmiddellijk de aandacht trekt, is het vierkant met afgeronde hoeken dat een groot deel van de afbeelding beslaat. Mogelijk heeft dit alles te maken met draadloos opladen. Als het allemaal doorgaat, is dit het gebied dat je straks op een magnetisch plaatje moet leggen om op te laden: vergelijkbaar met het draadloos opladen van de Apple Watch.

Ook opvallend

Wat verder opvalt aan deze tekening, is de camera. Het gaat om een verticale dubbele camera, met tussen de lenzen in de flitser. Verder zien we hier weer juist geen ruimte voor Touch ID aan de achterzijde. Dat zou betekenen dat deze scanner toch aan de voorkant wordt geplaatst, misschien onder het scherm.

Plan A en plan B

De afgelopen tijd zijn er veel afbeeldingen van de iPhone 8 verschenen. Apple lijkt druk aan het testen te zijn met twee uiteemlopende alternatieven, daarom verschillen de tekeningen behoorlijk van elkaar.

Eén van de mogelijke toestellen heeft een edge-to-edge display met een rand van slechts 4mm. Deze telefoon heeft een glazen behuizing, mogelijk met een frame van RVS en Touch ID in het scherm. Dit komt overeen met de bovenstaande tekening. Mocht dit toestel te ambitieus blijken, dan heeft Apple ook plan B. Ook voorzien van een edge-to-edge display maar dan met iets bredere randen onder en boven, een aluminium behuizing en een Touch ID-scanner aan de achterkant van het toestel.

De iPhone 8 wordt naar verwachting aangekondigd in september. Het is nog maar de vraag of hij daarna direct in de winkels ligt.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 8
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar