Terug naar Deze 5 fraaie concepten geven alvast een goed beeld van de iPhone 8
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Deze 5 fraaie concepten geven alvast een goed beeld van de iPhone 8

Door Koen van Ekeren13 maart 2017 16:203 min. leestijd0

Alle geruchten van betrouwbare bronnen lijken het te bevestigen: de iPhone 8 wordt revolutionair. Verschillende creatieve geesten visualiseerden de speculaties, waardoor we een aardige impressie krijgen van Apple’s nieuwe vlaggenschip. We zetten de vijf fraaiste concepten van de iPhone 8 op een rijtje.

1. Stijlvol iPhone 8 concept

iPhone 8, concept, conceptvideo

Het beste ontwerp komt waarschijnlijk uit de hand van Bejamin Geskin voor iDrop News. Zijn concept is stijlvol en sluit uitstekend aan op de laatste geruchten over de iPhone 8.  Zo heeft de iPhone – in lijn met eerdere speculaties – een gebogen OLED-scherm en ontbreekt de iconische thuisknop. Zoals je ziet levert dit extra schermruimte op.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De onderkant van het scherm illustreert een speciale functiebalk. Deze heeft veel weg van de Touch Bar op de nieuwste Macbook Pro-modellen. De functiebalk lijkt onderdeel van het scherm en hier zijn een virtuele thuisknop en Touch ID in verwerkt.

2. iPhone 8 met functiebalk

Ook in een conceptvideo van Tech Driven Times heeft de iPhone 8 geen thuisknop, waardoor er ruimte is voor een functiebalk met digitale knoppen. De video illustreert hoe de functiebalk kan worden gebruikt als Touch-ID, het afspelen van video’s en het in- en uitzoomen met de camera. Daarnaast geeft de functiebalk van de randloze iPhone snel toegang tot de belangrijkste apps.

 3. Of blijft de thuisknop toch?

Hoewel veel geruchten wijzen op een iPhone 8 zonder thuisknop, kan het zomaar zijn dat de iconische button van Apple gewoon behouden blijft. In het ontwerp van YouYube-kanaal ConceptsiPhone wordt de thuisknop in stand gehouden, al heeft hij een wisselende functie. Verder lijkt het ontwerp op de eerdere concepten; de iPhone heeft fors meer schermruimte en is voorzien van een speciale functiebalk.

4. Groot OLED-scherm en aangepaste notificaties

In een iPhone 8-conceptvideo van Moe Slah heeft Apple afscheid genomen van de fysieke thuisknop. In plaats daarvan is er een OLED-scherm met geïntegreerde vingerafdrukscanner. Verder heeft het toestel een aangepast bedieningspaneel, een andere stijl notificaties en zijn er een paar kleine veranderingen in het startscherm aangebracht.

5. iPhone 8 met transparant scherm

Toegegeven: waarschijnlijk is dit iPhone 8-concept nog iets te futuristisch. Maar gaaf is het ontwerp van YouTube-kanaal ConceptsiPhone zeker! In de video is de iPhone op de achterzijde voorzien van optische sensoren. Deze nemen op wat achter de iPhone gebeurt en tonen dat subtiel op het display. Hierdoor krijgt het toestel een transparante uitstraling. Bovendien heeft de telefoon geen fysieke thuisknop, maar een ultrasonische vingerafdrukscanner.

Lees ook ons iPhone 8-dossier.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 8
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar