Terug naar iPhone 8 krijgt mogelijk een 'Blush Gold'-tint – en zo ziet dat eruit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 8 krijgt mogelijk een 'Blush Gold'-tint – en zo ziet dat eruit

Door Koen van Ekeren16 augustus 2017 11:022 min. leestijd0

Op de Chinese microblog Weibo doken ruim een week geleden foto’s op van een iPhone 8-dummy met een compleet nieuwe tint. Op basis van een bron binnen Foxconn meldt blogger Benjamin Geskin in een tweet dat de kleur luistert naar de naam ‘Blush Gold’.

Blush Gold

iPhone 8 Blush Gold

Foxconn is van oorsprong een Taiwanees bedrijf en geldt als één van de belangrijkste leveranciers van Apple. Binnen dit bedrijf wordt intern de naam ‘Blush Gold’ gebruikt, stelt de bron van Geskin.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Bovendien suggereert de tweet van Geskin nog iets opmerkelijks: de ‘Blush Gold’-variant zou alleen worden uitgebracht met een opslagcapaciteit van 64GB en 128GB. Een dubieuze uitspraak, want bij alle huidige iPhone 7-modellen kun je kiezen voor een variant met 256GB.

Hierdoor is het de vraag hoe serieus we het bericht van Geskin moeten nemen, die zijn tweet aanvulde met bovenstaande render van de iPhone 8 in Blush Gold-tint. In tegenstelling tot de dummy die bij Weibo lekte heeft het exemplaar van Geskin ‘gewoon’ een zwarte voorkant. Verder is zijn visualisatie in lijn met  het design van de iPhone 8 die Apple zelf lekte.

Drie kleuren

Eerder deze maand meldde Ming-Chi Kuo – van wie we wél zeker zijn dat het een betrouwbare bron is – dat de iPhone 8, iPhone 7s en iPhone 7s Plus alleen verkrijgbaar zijn in zwart, zilver en goud. Of het bij de kleur goud gaat om ‘Blush Gold’, weten we wellicht al over een kleine maand. De verwachting is dat Apple dan in een keynote de veelbesproken iPhone 8 presenteert.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar