Terug naar ‘In september beperkte oplage iPhone 8’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘In september beperkte oplage iPhone 8’

Door Laura Grootaarts24 maart 2017 10:102 min. leestijd0

Verschijnt de nieuwe iPhone 8 nu wel of niet in september? Alles wees erop dat Apple er niet op tijd klaar voor is. Nu melden bronnen dat de iPhone 8 wel degelijk in september te koop is, maar dat de voorraad in eerste instantie lang niet toereikend is.

iPhone 8 beperkte oplage

Analisten van Barclays denken dat de iPhone 8 gewoon in september gelanceerd wordt, maar dat het grootste deel van de toestellen pas in het laatste kwartaal van het jaar geleverd kan worden. Als je er snel bij bent, kun je dus misschien al in september een nieuwe iPhone bemachtigen. De kans is echter groot dat de levertijden al snel oplopen en dat je weken moet wachten op je toestel.

iCreate 140
iCreate 140
Beter op reis met Apple Kaarten

Barclays meldt verder onder meer dat de nieuwe iPhone een 5,8-inch model met OLED-scherm betreft. Zo’n scherm is flexibeler en vergt een andere vorm van 3D Touch. Er komt een opvolger van Touch ID en die wordt verwerkt in het scherm, op een functiepaneel met nog meer digitale knoppen. De camera aan de voorzijde van het toestel heeft een 3D-lens waarmee gezichtsherkenning mogelijk wordt. Verder krijgt de nieuwe iPhone draadloos opladen; de accessoires daarvoor moet je echter nog extra aanschaffen.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Eerder werd gedacht dat een release in september compleet onhaalbaar was. De bovengenoemde technische snufjes, met name Touch ID en de 3D-camera, zouden pas vanaf september massaal geproduceerd kunnen worden.

 iPhone bestaat 10 jaar

De iPhone 8 belooft een bijzonder toestel te worden. Apple viert met dit toestel het tienjarig bestaan van de iPhone en pakt daarom flink uit. De iPhone zal er heel anders uitzien dan de iPhone zoals we die nu kennen. Naast deze speciale iPhone 8 – ook wel iPhone Edition, iPhone X of iPhone Pro genoemd – verschijnen in september ook de iPhone 7s en de 7s Plus. Dit zijn de ‘gewone’ opvolgers van de huidige iPhone 7 en iPhone 7 PlusLees ook ons dossier over de iPhone 8.

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwsgierig naar meer? Schrijf je in bij KPN en ontvang exclusieve updates

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 8
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar