Terug naar iPhone 7s dummy met glazen achterkant opgedoken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 7s dummy met glazen achterkant opgedoken

Door Laura Grootaarts7 augustus 2017 09:142 min. leestijd0

Van de iPhone 8 hebben we al een eindeloze stroom van tekeningen, concepten en dummy’s gezien. Je zou bijna vergeten dat er dit jaar waarschijnlijk nóg een iPhone verschijnt: de iPhone 7s (Plus). Nu is er dan eindelijk ook een iPhone 7 s-dummy opgedoken.

iPhone 7s dummy

iPhone 7s dummy

De iPhone 7s wordt de opvolger van de iPhone 7. En zoals altijd bij een s-model, lijkt-ie qua ontwerp behoorlijk veel op zijn directe voorganger. Op de foto’s is een dummy te zien van het Plus-model, naast het grotere formaat ook te herkennen aan de horizontale dubbele camera.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

iPhone 7s Plus dummy

Maar naast de overeenkomsten met de iPhone 7, zijn er ook wat opmerkelijke verschillen. Zo is de achterkant dit keer niet van aluminium, maar van glas, een stalen frame verbindt hem met de voorkant. De glazen behuizing voedt gelijk weer de geruchten over een van de opmerkelijkste nieuwe functies: het draadloos opladen van de iPhone 7s. Het opladen gebeurt via inductie, met een plaatje waar je de telefoon op moet leggen.

Antennestrepen eindelijk weggewerkt

iPhone 7s dummy onderkant

Verder valt op dat de antennestrepen aan de boven- en onderkant van het toestel verdwenen zijn. Vorig jaar werden de antennestrepen op de iPhone iets minder prominent, doordat ze niet meer dwars over het toestel heen liepen, maar mee glooiden met de rand van het toestel. Dat ze nu helemaal niet meer zichtbaar zijn, heeft ook alles te maken met die glazen behuizing. Glas laat de signalen prima door, aluminium blokkeert ze.

iPhone 7s release

We verwachten in september een keynote waarin Apple de iPhone 8 en de iPhone 7s (Plus) aankondigt. Hoewel de drie telefoons tegelijkertijd gepresenteerd worden, kan het heel goed zijn dat de iPhone 7s eerder in de winkels ligt dan de iPhone 8. De adapter voor draadloos opladen zou je los moeten aanschaffen. Mogelijk is de functie nog niet direct na release te gebruiken en wordt hij pas enkele weken later geactiveerd door een update van iOS 11.

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 8
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar