Terug naar 'iPhone 7 wordt dunner en krijgt stereospeakers'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'iPhone 7 wordt dunner en krijgt stereospeakers'

Door Laura Grootaarts1 maart 2016 09:462 min. leestijd3

We hebben al veel geruchten rondom de iPhone 7 voorbij zien komen, en aan die eindeloze lijst kunnen we nu weer wat zaken toevoegen. Het Japanse Macotakara (via 9to5Mac) meent dat de iPhone 7 bijzonder veel lijkt op zijn voorganger, de iPhone 6s, maar dat-ie wel een stuk dunner is.

Dunne iPhone 7

De iPhone 7 wordt waarschijnlijk 6,1 mm dik, terwijl de huidige iPhone 6s een dikte van 7,1 mm heeft. De iPhone 7 is hiermee even dik (of dun) als de iPod touch. De reguliere koptelefoon moet het veld ruimen, niet alleen om het toestel zo dun te kunnen maken, maar ook omdat de nieuwe iPhone een extra speaker krijg. Het wordt de eerste iPhone met stereospeakers. Wij vragen ons echter nog wel af hoe groot het stereo-effect zal zijn als beide speakers zo vlak bij elkaar worden geplaatst.

Vanwege de geringe dikte van de nieuwe iPhone 7, wordt er ook gesleuteld aan de Lightning-aansluiting: deze is iets smaller dan voorheen. Desondanks kun je toch gewoon je oude Lightning-kabeltjes blijven gebruiken.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

En verder …

De dikte uitgezonderd, blijft de iPhone 7 hetzelfde formaat houden als zijn voorganger. Ook krijgt hij dezelfde metalen behuizing, maar dan zonder ontsierende camerabult. Wat we volgens Macotakara niet hoeven te verwachten, is dat het toestel waterdicht gaat worden. Zo rond september zullen we het zeker weten: dan presenteert Apple zijn nieuwe paradepaardje, waarna hij waarschijnlijk vrij snel in de winkels ligt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Ultrazoom
Lezer
Ultrazoom

Uhm…dat klinkt wel goed die Stereo speakers..maar niet waterdicht!!
Zelfs LG is waterdicht en Samsung en dan nog zoveel geld voor vragen!

A.M. Heijboer
Lezer
A.M. Heijboer

Snap je!!

En stereo speakers zijn ook niet bijzonder meer tegenwoordig.

Harde speakers nog wel een beetje. Ik weet uit ervaring dat bij iphones het geluid niet zo hard is, daar zouden ze wat aan moeten doen. Zelfs bij de 6 is het geluid nog zacht.

Dat terwijl het bij Samsung gewoon normaal is (ik zeg normaal, maar dat is al een stuk harder) en bij LG zelfs bijna hard. Niet te beginnen over HTC met hun speciale Boom boxen, dat is stereo en dan ook nog is kneiterhard.

Ultrazoom
Lezer
Ultrazoom

Voor mij is stereo op een telefoon ook niet echt nodig voor die paar minuten, als ik in de auto zit gaat het toch over naar bleutooth. Maar inderdaad Samsung heb ik zelf en geweldig! Liet het in de toilet vallen, ja echt waar! Toen dacht ik nee he, ik heb net een nieuwe omdat mijn S4 verloren was, nu is deze ook al stuk! Maar zag daarna nog dat alles werkte en dacht hmm dat is wel fijn, naderhand kwm ik erachter dat ik een waterdichte telefoon had, toen dacht ik oké ik blijf altijd bij Samsung smartphones! HTC… Lees meer »