Terug naar 'iPhone 7 verschijnt in week van 12 september'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'iPhone 7 verschijnt in week van 12 september'

Door Laura Grootaarts24 juli 2016 10:572 min. leestijd0

De nieuwe iPhone verschijnt in de week van 12 september. Dat beweert althans tech-blogger Evan Blass – en zijn voorspellingen zijn over het algemeen behoorlijk accuraat. Zaterdag zette hij dit bericht over de iPhone 7 release op Twitter:


iPhone 7 release op vrijdag 16 september

Omdat de iPhone meestal op een vrijdag verschijnt, zou dat betekenen dat het nieuwe toestel in de Verenigde Staten te koop is op vrijdag 16 september. Deze datum komt zeker niet als een volgslagen verrassing, want eerdere iPhone-modellen verschenen ook altijd in september. In Nederland en België moeten we meestal iets langer wachten voordat de nieuwe iPhone te koop is.

iPhone 7 of vernieuwde iPhone 6?

Het is overigens nog steeds niet helemaal helder of er echt een iPhone 7 komt, of dat we het dit jaar moeten doen met toch weer een vernieuwde versie van de iPhone 6. Het valt op dat Blass het in zijn Twitter-bericht heeft over ‘iPhone 2016’. De geruchten over de nieuwe iPhone die dit najaar moet verschijnen, zijn hierover redelijk eensgezind: de nieuwe iPhone lijkt erg veel op de vorige en de verschillen zitten hem in de details. Mogelijk verschijnt volgend jaar, als de iPhone zijn tiende verjaardag viert, pas een compleet ander model met spectaculaire vernieuwingen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar