Terug naar ‘iPhone 7 verkrijgbaar in twee nieuwe tinten zwart’ (plaatjes)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 7 verkrijgbaar in twee nieuwe tinten zwart’ (plaatjes)

Door Laura Grootaarts6 september 2016 10:132 min. leestijd0

De iPhone 7, wat weten we er inmiddels al veel van! Dat er een nieuwe camera in komt, de koptelefoonaansluiting op de schop gaat en het nieuwe model waterdicht wordt, zijn veranderingen die in het verschiet lijken te liggen. Niet onbelangrijk: ook de kleur lijkt een transformatie te ondergaan. Er is goed nieuws voor liefhebbers van een zwarte iPhone: je hebt straks waarschijnlijk de keuze uit twee versies.

Spacegrijs met pensioen

Diverse betrouwbare blogs weten met zekerheid te stellen dat spacegrijs zijn beste tijd heeft gehad binnen Apple. Toch een kleur die al in gebruik was in de periode dat Apple de wereld verraste met de iPod. Een slordige veertien jaar geleden. De tint veranderde weliswaar met regelmaat (al haalt het de vijftig niet) maar een vaste waarde was het.

iPhone 7 plaatjes

Als vervanger komt Apple met twee kleuren zwart: Dark Black en Piano Black. Oftewel: een matte en een glanzende zwarte tint. Piano Black moet de iPhone een extra stijlvolle uitstraling geven maar is duur in de productiekosten. Het vermoeden is daarom ook dat Piano Black vooral gebruikt zal worden voor de duurdere iPhone 7 modellen. De Dark Black is een wat mattere versie van Piano Black en komt dan meer terug in de goedkopere modellen. Hieronder zie je hoe dat eruit zou kunnen zien.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Pianozwart en matzwarte iPhone 7

 

Pianozwarte iPhone 7

Met de toevoeging van de twee nieuwe kleuren is de verwachting dat de iPhone 7 in vijf kleuren zal verschijnen. Naast Dark Black en Piano Black (naar de Nederlandse namen blijft het nog even gissen) zijn dat zilver, goud en roségoud.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar