Terug naar Heb jij de nieuwe iPhone 7-reclame al gezien?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Heb jij de nieuwe iPhone 7-reclame al gezien?

Door Laura Grootaarts3 november 2016 09:582 min. leestijd0

Apple heeft een reclamespot uitgebracht voor de nieuwe iPhone 7. In de advertentie laat een oudere man die aan het zwembad ligt zijn nieuwe iPhone 7 een zomers muziekje afspelen. Je ziet de man de hoge duikplank beklimmen, de muziek zwelt aan en wat er dan gebeurt … Kijk zelf maar:

https://youtu.be/La4HRfL5tV4

iPhone 7 (Plus): stereospeakers en waterbestendig

De advertentie licht twee elementen van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus uit. Ten eerste is de nieuwe iPhone voorzien van stereospeakers. Houd je de iPhone 7 in de portretstand, dan merk je daar overigens niets van. Alleen de speaker aan de onderkant produceert geluid. Draai je het toestel een kwartslag zoals in de video, dan werkt de telefoon-speaker als tweede luidspreker.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Ook de waterbestendigheid van het nieuwe toestel komt in de video aan bod. De iPhone 7 is IP67-gecertificeerd. Het eerste getal slaat op de stofbescherming. Zes is het hoogste niveau en betekent dat er helemaal geen stof kan binnendringen. Het tweede getal geeft aan hoe goed hij tegen vocht is beschermd. Zeven betekent dat de iPhone 7 30 minuten, tot 1 meter diepte, ondergedompeld kan worden zonder te beschadigen. Dit maakt de iPhone 7 net zo waterdicht als de eerste Apple Watch. Overigens valt waterschade niet binnen de garantie, dus wij zouden geen bommetje doen in bijzijn van de iPhone.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar