Terug naar iPhone 7 Plus en gitzwarte iPhone 7 uitverkocht
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 7 Plus en gitzwarte iPhone 7 uitverkocht

Door Laura Grootaarts15 september 2016 19:322 min. leestijd0

Morgen gaan de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus officeel in de verkoop in onder meer Nederland en België. Heb je geen reservering geplaatst en ben je van plan om er ’s ochtends voor in de rij te gaan staan? Dan kan dat nog weleens een lastige zaak gaan worden. Bij Apple zelf kun je niet meer terecht voor alle iPhone 7 Plus-modellen. Ook de iPhone 7 in de kleur gitzwart kun je niet meer krijgen.

iPhone 7 waterdicht

iPhone 7 in 4 kleuren beschikbaar

Alleen de iPhone 7 in zilver, goud, roségoud en zwart – de matte variant welteverstaan – is morgen mondjesmaat beschikbaar bij Apple. Je zou het kunnen proberen bij resellers, maar ook daarvoor kunnen geen garanties worden gegeven, zo geeft Apple aan:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

“De ontvangst van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus had niet beter gekund, en we kijken uit naar de start van de verkoop in onze winkels en bij partners wereldwijd.

Vanaf vrijdag zijn beperkte hoeveelheden van de iPhone 7 in zilver, goud, roségoud en zwart beschikbaar voor klanten in de winkels van Apple. Tijdens de online pre-orderperiode is de voorraad iPhone 7 Plus in alle uitvoeringen en de iPhone 7 in gitzwart uitverkocht en nu dus niet meer beschikbaar voor klanten. De beschikbaarheid bij resellers verschilt en we raden je aan om navraag te doen bij hen.

Klanten kunnen alle modellen en kleuren bestellen via de website van Apple. We bedanken onze klanten voor hun geduld en we proberen de nieuwe iPhone zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor alle geïnteresseerden.”

Even geduld

Ben je dus naarstig op zoek naar een iPhone 7 Plus of een gitzwarte iPhone 7, dan maak je de meeste kans bij de resellers. Online shoppen stelt je geduld op de proef. Een snelle check op de website van Apple leert dat de gitzwarte iPhone 7 Plus pas in november geleverd kan worden …

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar