Terug naar iPhone 7 maakt sissend geluid onder zware belasting
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 7 maakt sissend geluid onder zware belasting

Door Laura Grootaarts19 september 2016 10:352 min. leestijd2

Een aantal gebruikers van de nieuwe iPhone 7 meldt dat hun gloednieuwe telefoon een sissend geluid voortbrengt. De iPhone 7 sis als deze zwaar belast wordt.

iPhone 7 sist: #hissgate

Het geluid werd voor het eerst opgemerkt door Stephen Hackett van 512pixels, daarna gaven meer mensen aan het geluid gehoord te hebben. En nu hebben we na antennagate, bendgate en chipgate ook hissgate. Hackett was bezig om via iCloud zijn gegevens terug te zetten, en toen hoorde hij het volgende:


https://twitter.com/ismh/status/777149981421699072
Het is onduidelijk waar het geluid vandaan komt. Eigenlijk zitten er geen onderdelen in de iPhone die een dergelijk geluid voort zouden kunnen brengen. Het geluid lijkt op dat van een fan in bijvoorbeeld een laptop, maar zo’n element zit niet in de iPhone. Het enige wat geluid kan produceren, zou de speaker moeten zijn.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Ook weten we nog niet hoeveel mensen er last van hebben. Hoewel ‘last’ een groot woord is: het toestel blijft naar behoren functioneren en je moet je oor zo ongeveer tegen je telefoon aan duwen om het geluid te kunnen horen. Apple zelf heeft er nog niet op gereageerd. Hackett heeft contact opgenomen met AppleCare, en hij krijgt een nieuw toestel van Apple.

iPhone 7 (Plus)

De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn de nieuwste toestellen van Apple. Sinds afgelopen vrijdag zijn ze beschikbaar in Nederland. De iPhone 7 (Plus) lijkt qua uiterlijk erg op zijn voorganger, toch zijn er een aantal opmerkelijke wijzigingen. Zo heeft de nieuwe iPhone stereospeakers en is de reguliere koptelefoonaansluiting komen te vervallen. De camera is sterk verbeterd en de iPhone 7 Plus heeft zelfs een dubbele camera. Verder is het nieuwe toestel water- en stofdicht. Lees meer over de verschillen tussen de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Dgh
Lezer
Dgh

Een van de nieuwste “onzin gates ”

Mijn iphone 6 heeft hetzelfde. Maar dan moet ik inderdaad mijn oor hard tegen de achterkant aanduwen. Mijn (super) iphone 7 heeft het ook. Het is gewoon nooit iemand opgevallen.

http://m.imore.com/no-hiss-buzz-not-unique-not-iphone-7-problem

Hoop dat na het onzinnige “home button gate ” en nu ” hissgate ” men eens op gaat houden naar het zoeken van zaken die er niet zijn.

Tarja
Lezer
Tarja

@disqus_hqbJ9bP0zr:disqus Onzin gates? Ik luisterde via mijn iphone 6 altijd muziek in de auto. Geen probleem. Nu met de iphone 7 hoor ik een hard gesis door mijn muziek heen. Dat zou ik me ineens verbeelden? Fijn als jij er geen last van hebt of niet weet waar het over gaat, maar meldingen over problemen zijn er niet voor niets. En als je net zo’n duur toestel hebt gekocht, dan is dat mooi balen.