Terug naar 'iPhone 7 krijgt thuisknop met Force Touch'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'iPhone 7 krijgt thuisknop met Force Touch'

Door Laura Grootaarts29 juni 2016 13:062 min. leestijd0

De thuisknop van de nieuwe iPhone 7 ondergaat misschien tóch een gedaanteverwisseling. Volgens 9to5Mac maakt de huidige indrukbare knop plaats voor een vlak exemplaar met Force Touch.
thuisknop

Thuisknop geeft haptische feedback

Een button met Force Touch geeft haptische feedback. Deze trillingen geven je het gevoel dat je de knop hebt ingedrukt, terwijl de knop in feite niet beweegt. Het is vergelijkbaar met het Force Touch-trackpad op de nieuwere MacBooks.

In een Force Touch-homeknop zitten sensoren die de kracht waarmee je duwt meten. Als je extra druk uitoefent, krijg je andere functies dan wanneer je zacht op de thuisknop duwt. Er is echter één functie die deze nieuwe thuis-button niet meer kan uitvoeren. Nu nog heb je de thuisknop nodig voor een harde reset. Loopt je iPhone compleet vast, dan zet je hem uit door de aan-/uitknop en de thuisknop tegelijkertijd een paar seconden ingedrukt te houden. Met een virtuele knop kan dit niet meer.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Release iPhone 7

De iPhone 7 wordt waarschijnlijk in september uitgebracht. Het ziet ernaar uit dat deze nieuwe iPhone niet spectaculair veel anders is dan zijn voorganger, de iPhone 6s. Wel wordt de nieuwe iPhone waarschijnlijk iets dunner en moet de reguliere koptelefoonaansluiting plaats maken voor een extra speaker.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar