Terug naar 'iPhone 7 krijgt stereo speakers in plaats van koptelefoonaansluiting'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'iPhone 7 krijgt stereo speakers in plaats van koptelefoonaansluiting'

Door Laura Grootaarts15 februari 2016 21:172 min. leestijd0

Al een tijdje vangen we het ene na het andere gerucht op over het verdwijnen van de 3,5 mm koptelefoonaansluiting bij de iPhone 7. Vandaag weer een nieuwe aflevering in deze eindeloze soap: de koptelefoonaansluiting verdwijnt inderdaad, maar niet omdat de nieuwe iPhone ultradun moet worden. De aansluiting moet het veld ruimen voor een tweede speaker.

Apple EarPods

Goed genoeg voor stereo-geluid?

Volgens AppleInsider is er een memo opgedoken waarin staat dat er een tweede speaker komt op de plek van de minijack-aansluiting. De tweede speaker zou moeten zorgen voor een stereo-effect, maar dat lijkt ons eerlijk gezegd wat gek. Als beide speakers van de iPhone 7 zich inderdaad aan de onderkant van het toestel bevinden, dan zitten ze veel te dicht bij elkaar om een écht stereo-effect te kunnen veroorzaken. In de memo zou verder worden ontkracht dat de iPhone 7 gebruikmaakt van noise-cancelling-technologie – daarvoor moeten we wachten tot de iPhone 7s.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Op andere manieren naar muziek luisteren

Betekent dat nou dat er niks anders op zit dan de rest van de mensheid te laten mee genieten van je favo Rammstein-muziek? Er zijn gelukkig andere oplossingen. In plaats van een gewone koptelefoon, kun je straks kiezen voor een koptelefoon die werkt via bluetooth of via de Lightning-poort. En Apple zal ongetwijfeld niet zo heel erg charmante verloopstukjes gaan introduceren zodat je nog niet direct afscheid hoeft te nemen van je oude vertrouwde koptelefoon.

iPhone 7: wordt pas verwacht in september

De iPhone 7 ligt nog lang niet in de winkels. Dat duurt nog wel een halfjaar. Volgende maand verwachten we wel een keynote van Apple met iPhone-nieuws, maar dat zal dan naar verwachting gaan om de kleine iPhone 5se. Over de iPhone 7 doen nu al talloze geruchten de ronde. Naast de verhalen over de koptelefoonaansluiting, wordt er ook al gefluisterd over een drukgevoelige thuisknop, een dubbele camera en het verdwijnen van de camera-bult.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar