Terug naar ‘iPhone 7 krijgt dubbel zoveel opslagruimte’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 7 krijgt dubbel zoveel opslagruimte’

Door Laura Grootaarts18 augustus 2016 10:072 min. leestijd1

De nieuwe iPhone 7 hoef je straks niet te kopen vanwege de spectaculaire nieuwe functies – die zijn er namelijk niet echt. Ook qua design is er eigenlijk niks nieuws onder de zon. Toch is er een goede reden om straks over te stappen naar de iPhone 7: er komt mogelijk een variant met 256 GB opslagruimte.

Verdubbeling van opslagruimte iPhone 7

Momenteel is de maximale opslagruimte op de iPhone 128 GB. Eerder gingen er al geruchten over de verdubbeling van de opslagruimte, en het Taiwanese DigiTimes (via MacRumors) wakkert die nog maar eens aan. Volgens DigiTimes verhogen de leveranciers van opslaggeheugen de prijs hiervan, omdat de vraag ernaar toeneemt door de introductie van de iPhone 7. Het instapmodel iPhone zou ook meer opslag krijgen dan we tot nu toe gewend zijn: 32 in plaats van 16 GB.

Misschien exclusief voor iPhone 7 Plus

De iPhone 7 komt er waarschijnlijk in een variant met 32, 128 of 256 GB opslagruimte. Het is overigens nog niet helder of die laatste optie er voor zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus komt, of alleen maar voor het grotere Plus-model. De iPhone 7 Plus heeft nog een ander element waarmee deze zich onderscheidt van de iPhone 7: de dubbele camera is er waarschijnlijk ook exclusief voor dit topmodel.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPhone 7 Pro

Ondertussen zwakken de geluiden over de vermeende iPhone 7 Pro weer af. Eerder werd er gedacht dat de iPhone 7 er in drie varianten kwam, waarbij de Pro nóg luxer zou zijn dan de Plus. Binnen een paar weken weten we er meer van: dan staat de keynote van Apple op het programma.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
ChrisLaarman
Lezer
ChrisLaarman

Ik ben altijd geneigd tot het kopen van véél opslag en véél werkgeheugen. Toch heb ik de indruk, dat ik op mobiele apparaten met 128 GB toe kan. (Wat trouwens bij Android zeldzame luxe is…) Die neiging is verkleind door de aanschaf van de Lexar microSD-kaart adapter voor Lightning (oogt zoals de USB 3.0 adapter die ze meeleveren met sommige kaartjes). Veelzijdiger dan bijvoorbeeld USB-sticks met die beide aansluitingen: zo past een microSD-kaart in een adapter in een spiegelreflexcamera… (Wellicht met beperkte opslagruimte, 32 GB of zo.) Volgens mij blijft in besprekingen steevast onderbelicht, dat ook de verbindingssnelheid een grond… Lees meer »