Terug naar Foto's van iPhone 7 met grotere camera opgedoken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Foto's van iPhone 7 met grotere camera opgedoken

Door Laura Grootaarts27 juni 2016 09:232 min. leestijd0

Er zijn opnieuw foto’s opgedoken van de vermeende iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. De foto’s laten zien dat de camera een update krijgt. De foto’s verschenen op de Franse website nowhereelse.fr.

iPhone 7 met grotere camera

De foto’s laten de behuizing van het nieuwe toestel zien. De plaatjes sluiten naadloos aan bij eerdere geruchten. Zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus krijgen een nieuwe camera. Op de foto van de iPhone 7 (links) is te zien dat de opening voor de camera een stuk groter is dan we gewend zijn, wel gaat het nog steeds om een enkele camera. Bij de iPhone 7 Plus (rechts) is dat anders: de ruimte die is opengelaten voor de camera, is breder en langgerekt in plaats van rond. Dat lijkt te duiden op een dubbele camera die allerlei nieuwe functies mogelijk maakt. Mooi vinden we de camera zo op het eerste gezicht niet: hij oogt behoorlijk log en zo te zien gaat hij weer een stuk uitsteken zodat je je iPhone niet plat op tafel kunt leggen.

Op de foto’s is verder te zien dat de antennestrepen wat subtieler worden weggewerkt. Ze lopen niet meer zo prominent dwars over het toestel heen, maar lijken meer naar de rand van het toestel te zijn verplaatst. De iPhone 7 (Plus) lijkt qua ontwerp opvallend veel op de huidige iPhone 6s (Plus), maar ook dat is geen nieuws. Voor een echt grote update moeten we nog wachten tot 2017, het jaar waarin de iPhone zijn tiende verjaardag viert. Apple lijkt hiermee te breken met de traditie om eens in de twee jaar een compleet nieuwe iPhone te introduceren.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Geruchten iPhone 7

Vorige week dook er nog een prijslijst van het nieuwe toestel op. Die maakt duidelijk dat het instapmodel voortaan 32 GB opslagruimte heeft in plaats van 16 GB. Ook de meest uitgebreide versie heeft met 256 GB opslagruimte twee keer zoveel opslagcapaciteit als voorheen. Verder lijkt alles te wijzen op het verdwijnen van de klassieke koptelefoonaansluiting. Wat er waar is van al deze verhalen weten we deze herfst, want dan moet de nieuwe iPhone 7 in de winkels liggen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar