Terug naar iPhone 7 en iPhone 7 Plus vandaag te koop: wat je weten moet
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 7 en iPhone 7 Plus vandaag te koop: wat je weten moet

Door Laura Grootaarts16 september 2016 08:033 min. leestijd0

Vanaf vandaag kun je de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus kopen in Nederland en België. Misschien heb je hem gereserveerd en wordt het pakketje vandaag geleverd. Of je probeert hem op een andere manier te bemachtigen. Wat het ook wordt: dit is wat je vooraf moet weten.

Meer weten over iPhone 7?
Bekijk dit dossier

Back-up je oude telefoon

Je kunt een reservekopie maken van de gegevens op je oude iPhone en die overzetten naar je nieuwe iPhone 7 (Plus), zodat je straks alles op je telefoon weer meteen bij de hand hebt. Je kunt de reservekopie op twee manieren maken:

iCloud: open de Instellingen-app en ga naar ‘iCloud’. Kies voor ‘Reservekopie’. Je ziet nu wanneer er voor het laatst een reservekopie is gemaakt. Is dat te lang geleden? Tik dan op ‘Maak nu reservekopie’ om direct een back-up te maken van je iPhone.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

iTunes: sluit je oude iPhone aan op je Mac of pc en open iTunes. Selecteer je apparaat en kies voor ‘Maak reservekopie’. De reservekopie wordt vervolgens op je Mac of pc opgeslagen.

Wordt dit je eerste iPhone omdat je tot nu toe een Android-toestel had? Nou, dat werd dan ook eens tijd. Apple heeft de app Move to iOS in Google Play staan om je te helpen bij het overzetten van de belangrijkste gegevens.

Beperkte beschikbaarheid iPhone 7display iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Was je van plan om vandaag bij Apple in de rij te gaan liggen voor een iPhone 7 of een iPhone 7 Plus? Bereid je voor op een teleurstelling, want het is erg hard gegaan met reserveringen. Alleen de iPhone 7 in de kleuren goud, zilver, roségoud en zwart zijn in beperkte mate beschikbaar. Voor de gitzwarte iPhone 7 en alle kleuren van de iPhone 7 Plus moet je je wenden tot de resellers.

Eerste groep landen

Voor het eerst behoren Nederland en België tot de groep landen waar de nieuwe iPhone als eerst beschikbaar is. Dat is natuurlijk heel fijn, maar het betekent ook dat we geen heel continent hebben dat de iPhone al één of meer weken aan het uitproberen is. Geen gebruikerservaringen dus. Een sprong in het diepe? Dat valt nu ook wel weer mee, want een aantal journalisten heeft de iPhone 7 (Plus) wel al in handen gehad. De eerste geluiden zijn positief.

Prijzen iPhone 7 en iPhone 7 Plus

iPhone 7 prijzen

  • iPhone 7 32 GB – 769 euro
  • iPhone 7 128 GB – 879 euro
  • iPhone 7 256 GB – 989 euro

iPhone 7 Plus prijzen

  • iPhone 7 Plus 32 GB – 909 euro
  • iPhone 7 Plus 128 GB – 1019 euro
  • iPhone 7 Plus 256 GB – 1129 eur

Nieuwe functies van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus

De iPhone 7 en de 7 Plus hebben qua uiterlijk veel weg van de iPhone 6s en de 6s Plus. Bij nadere inspectie vallen toch een aantal nieuwigheden op. Zo is de nieuwe iPhone waterbestendig, heeft hij stereospeakers en een betere camera. De iPhone 7 Plus is zelfs uitgerust met een dubbele camera. Apple maakt bovendien een statement door de reguliere koptelefoonaansluiting te schrappen. Bekijk ook onze 8 redenen om een iPhone 7 te kopen.

iCreate 141
iCreate 141
iOS 16 – Alle nieuwe functies uitgelegd
De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar