Terug naar iPhone 7 en 7 Plus: nieuwe 3D-modellen gelekt
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 7 en 7 Plus: nieuwe 3D-modellen gelekt

Door Sven Lamers6 juli 2016 16:162 min. leestijd0

3D-modellen van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn opgedoken. Deze worden tijdens de productie als voorbeeld gebruikt. Het gaat hierbij om virtuele versies van de behuizing, schrijft de doorgaans goed ingelichte website NoWhereElse.

Uiteraard kunnen we op basis van een 3D-behuizing niets zeggen over de specifieke hardware, maar een paar features worden toch wel duidelijk. Zo heeft de kleinere behuizing een gewone camera die een beetje uitsteekt en groter lijkt te zijn dan bij de iPhone 6s. Het grotere model, dus de 7 Plus, krijgt mogelijk een dubbele camera. Hier is het camera-gedeelte namelijk langwerpig in plaats van rond.

iPhone 7 3D-model 2

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Geen koptelefoonaansluiting

Als de 3D-modellen van de iPhone 7 echt zijn, dan krijgt Apple’s nieuwe telefoon geen koptelefoonaansluiting. Tot nu toe spreken verschillende geruchten elkaar tegen: soms bevestigt een vermeend lek een koptelefoonaansluiting via Lightning, soms wordt gezegd dat er niets veranderd. Aan de onderkant van de gelekte 3D-modellen zijn bovendien twee luidsprekers te zien. Krijgen we dus stereospeakers?

Ook de lelijke antennestrepen, die volgens geruchten moeten verdwijnen, zijn op de modellen te zien. In tegenstelling tot de huidige modellen liggen de strepen echter direct aan de rand boven en onder en worden iets dikker.

iPhone 7 3D-model 1

Niet veel nieuws

Al met al geven de 3D-modellen niet veel nieuwe dingen prijs, ook al zijn er een paar aanwijzingen voor nieuwe features. Echte innovaties konden we echter ook niet ontdekken. Maar misschien zijn deze vernieuwingen ook onzichtbaar? Bijvoorbeeld een compleet nieuw scherm, een gewijzigde home-knop of waterdichtheid.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar