Terug naar 'iPhone 7 met 3,5-mm EarPods en Lightning-adapter'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'iPhone 7 met 3,5-mm EarPods en Lightning-adapter'

Door Laura Grootaarts21 juni 2016 09:102 min. leestijd0

Al sinds vorige herfst gaat het gerucht dat de iPhone 7 geen reguliere koptelefoon-aansluiting heeft. Hoe je dan naar muziek luistert? Eerder werd gedacht dat Apple bij de iPhone voortaan speciale EarPods levert die werken via de Lightning-poort. Nu meldt het Japanse Macotakara (via 9to5Mac) dat Apple iets anders bedacht heeft. Je krijgt bij de iPhone 7 de ‘ouderwetse’ 3,5-mm oordopjes én een adaptertje.

iPhone 7 concept

Oude EarPods hoeven niet in de prullenbak

De meegeleverde adapter maakt het mogelijk om de gewone Apple EarPods in te pluggen in de Lightning-poort. Dat Apple een adapter meelevert in plaats van Lightning-oordopjes, heeft als extra voordeel dat je je oude 3,5-mm kop- en oortelefoontjes ook direct kunt gebruiken. Je hoeft de adapter niet zelf nog los aan te schaffen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Apple EarPodsZie je zo’n adaptertje helemaal niet zitten? Dan kun je straks ook kop- en oortelefoons kopen die wél direct zijn aan te sluiten op de Lightning-poort. Apple zou hiervoor samen met Beats iets moois aan het ontwerpen zijn.

Door het verdwijnen van de koptelefoonaansluiting, komt er straks ruimte vrij voor extra speakers. Aan beide zijden van de Lightning-poort komt straks een speaker. Ondanks de extra speakers, gaat het nog te ver om te spreken van stereo-geluid.

Meer opslagruimte

Macotakara claimt daarbij bovendien dat de iPhone 7 er komt in een variant met 256 GB opslagruimte, iets wat ook al eerder werd beweerd. Over de exacte line-up is nog onduidelijkheid, maar onlangs werd nog beweerd dat het instapmodel iPhone voortaan 32 GB opslagruimte krijgt in plaats van de karige 16GB.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar