Terug naar iPhone 6s: Zo ziet roségoud er in het echt uit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 6s: Zo ziet roségoud er in het echt uit

Door Sven Lamers22 september 2015 09:182 min. leestijd0

Een gelukkige klant in de VS heeft haar roségoude iPhone 6s al vijf dagen vóór de officiële releasedag ontvangen. Zij greep de kans om meteen foto’s van het apparaat zelf te maken, benchmarks te draaien en de nieuwe camera uit te proberen. Hier vind je de foto’s en een samenvatting van haar belangrijkste bevindingen.

Roségouden iPhone 6s

Op de foto’s zien we de roségouden iPhone voor het eerst in het echt. Het is een subtiel lichtroze kleur – niet zuurstokroze, eerder zalm. We vinden de kleur in ieder geval mooier dan we eerst dachten. Maar kijk beter even zelf naar de foto’s hieronder.

iPhone 6s roségoud

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

iPhone 6s roségoud 2

Benchmarks

Maar de klant van het Amerikaanse AT&T heeft niet alleen foto’s gemaakt van het apparaat, ze heeft ook benchmarks op de nieuwe iPhone gedraaid. In de welbekende benchmark-app Geekbench haalde de iPhone 6s een single-core score van 2413. Dat is beter dan de iPad mini 3 en zelfs beter dan de iPad Air 2. De multi-core score van het apparaat was 4795. Daarnaast heeft de benchmark bevestigd dat de iPhone 6s met 2 GB werkgeheugen komt. Dat werd onderhand ook wel tijd – sinds de iPhone 5 uit 2012 had de iPhone maar 1 GB RAM. Vooral de iPhone 6 Plus van afgelopen jaar heeft daar last van.

Geekbench iPhone 6s

Foto’s van de camera

Ten slotte maakte de gebruiker ook nog een aantal foto’s met de vernieuwde 12-megapixel camera. Het zijn maar een paar kiekjes, maar ze geven wel al een eerste indruk van de nieuwe camera. Die is er in ieder geval niet achterruit gegaan door de kleinere pixels, maar kijk het beste ook even zelf naar de foto’s.

image1 iPhone 6s

image2 iPhone 6s

Release

De voorverkoop van de nieuwe iPhone ging op 12 september van start en inmiddels zijn alle modellen uitverkocht. Vanaf vrijdag aanstaande is de iPhone officieel verkrijgbaar in een aantal landen zoals de VS, Frankrijk, Duitsland en het VK. In Nederland krijgen we de nieuwe iPhone hoogstwaarschijnlijk een week later, namelijk op 2 oktober.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 6s
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar