Terug naar Zo vind je de goedkoopste iPhone 6 (Plus) met abonnement
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zo vind je de goedkoopste iPhone 6 (Plus) met abonnement

Door Arjan Kropman23 oktober 2014 10:443 min. leestijd0

Sinds enkele weken is de iPhone 6 en iPhone 6 Plus te koop in Nederland. Als je jouw toestel los koopt, ben je met Apple gegarandeerd van een vaste prijs: vanaf € 699 voor de 6 en € 799 voor de 6 Plus. Maar wat nou als je hem met een abonnement wilt bestellen?

In totaal zijn er met alle providers, toestellen en abonnementsvormen zo’n 60.000 combinaties mogelijk. De prijsvergelijker van iPhoned biedt een handige uitkomst voor als je zelf geen 3 weken hebt voor een non-stop vergelijkend warenonderzoek.

Abonnement zoeken voor iPhone 6

Het werkt allemaal heel simpel. Ga naar de iPhoned prijsvergelijker, selecteer welke iPhone je ambieert (de 6 of 6 Plus natuurlijk) en kies de opslagcapaciteit en de looptijd van het abonnement. Met een aantal handige schuifjes kun je kiezen hoeveel je maximaal voor je toestel wilt betalen, hoeveel belminuten je nodig hebt en hoeveel datalimiet je hebben wilt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Tijdens het invullen worden de zoekresultaten rechts in het scherm automatisch al aangepast. Je kunt de zoekresultaten ordenen, bijvoorbeeld op toestelprijs of abonnementsprijs van laag naar hoog. Zo kies je gemakkelijk het abonnement dat bij jou het beste past.

iPhoned prijsvergelijkerLet wel even op, want vaak is het eerste zoekresultaat gesponsord en betreft het niet de goedkoopste aanbieding. Ben je verknocht geraakt aan je huidige provider of wil je juist een keer van dit akelige bedrijf af om je geluk elders te beproeven? Dan kun je onderaan in het rijtje van invulmogelijkheden ook kiezen voor de aanbiedingen van een bepaalde provider.

Winkel kiezen

Als je het abonnement gekozen hebt, kun je kiezen uit verschillende (internet)winkels waar je het abo’tje kunt afsluiten. Door op de ‘deals’-knop te drukken, worden de verschillende winkels getoond en wordt aangegeven in welke van de 3 kleuren je iPhone beschikbaar is.

Niet elke winkel biedt voor elk abonnement alle iPhone-varianten aan. Ben je helemaal uitgezocht en zeker van je zaak, dan kun je je via de ‘bekijken’-knop rechtstreeks naar de webpagina van de betreffende aanbieding laten navigeren.

60.000 mogelijkheden / 16 winkels

In totaal gebruikt iPhoned de aanbiedingen van 16 webwinkels die samen vrijwel de hele Nederlandse markt dekken. De geautomatiseerde zoektocht van de site weet zo tussen meer dan 60.000 aanbiedingen te zoeken – ook voor de iPhone 4s, 5, 5s en 5c. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ergens online een nog voordeliger contract misloopt. Het goedkoopste blijft trouwens om je nieuwe iPhone los te kopen en er een veel goedkoper abonnement aan te koppelen.

Welk abonnement heb jij gevonden?

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Arjan Kropman

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 6
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar