Terug naar iPhone 4S maakt betere, gedetailleerdere foto's
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 4S maakt betere, gedetailleerdere foto's

Door Redactie iCreate11 oktober 2011 10:152 min. leestijd0

Op de Chinese website AppVV is een foto gepubliceerd die gemaakt is met de iPhone 4S. Het is een van de eerste foto’s die door een gebruiker met de iPhone 4S is gemaakt. Aangezien de camera in de 4S aanzienlijk is verbeterd, is het interessant om camera én gemaakte foto eens goed onder de loep te nemen.

Populair

Dat de camera in de iPhone populair is, mag geen geheim meer heten: kijk maar naar de vele foto-apps in de App Store. De verbeterde camera van de 4S is dan ook een van dé grote features van de nieuwe iPhone. Niet alleen is het aantal megapixels vergroot (8 in plaats van 5 megapixels), ook het diafragma is vergroot (zodat je foto’s een meer natuurlijke kleur krijgen) en is er een vijfde lens toegevoegd (waardoor je scherpere foto’s krijgt). Ook is de sensor verbeterd, zodat er meer licht wordt geregistreerd in iedere pixel.

Praktijk

Tot zover de theorie, maar hoe zien die foto’s er nu in de praktijk uit? Apple heeft online mooie foto’s gepubliceerd, maar deze zijn natuurlijk gemaakt door mensen die er verstand van hebben en weten hoe ze het maximale uit het toestel kunnen halen. Dat betekent niet dat jij en ik meteen dezelfde resultaten boeken. Daarom is de foto die op AppVV werd gepubliceerd zo interessant. Eerder verscheen op deze site al een hands-on video, maar gisteren verscheen op het forum ook een met de 4S gemaakte foto.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De foto hierboven zou gemaakt zijn op een 4S en hoewel het plaatje niet perfect is, valt wel op hoe gedetailleerd de foto is. Wanneer je erop klikt om de foto te vergroten, zie je de foto in zijn oorspronkelijke 3264 x 2448-resolutie. Niet slecht, of wel? Wij kunnen niet wachten om zelf foto’s te maken met de iPhone 4S!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4s
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar