Terug naar iPhone 4G heeft beter scherm en kan multitasken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 4G heeft beter scherm en kan multitasken

Door Redactie iCreate30 maart 2010 10:131 min. leestijd2

Nadat de Wall Street Journal verkondigt dat Apple werkt aan twee nieuwe iPhones drijft Daring Fireball de spot met hun bericht. Natuurlijk, het is interessant om te weten dat Apple een iPhone 4G maakt voor het grote publiek en een speciaal exemplaar voor een nieuw CDMA-telefonienetwerk van Verizon Wireless. Maar waar zijn de details over de nieuwe telefoon? Daring Fireball vraagt zich terecht af wat de iPhone 4G te bieden heeft.

Bij deze, de hardnekkigste geruchten volgens Engadget en Daring Fireball: De iPhone 4G zal beschikken over een camera aan de voorkant en het display wordt een stuk scherper dankzij een resolutie van 960 bij 640 pixels. Hoeveel pixels? Vier keer zoveel beeldpuntjes als de huidige iPhone 3GS. De A4-processor uit de iPad zal de iPhone 4G gaan aandrijven. Niet alleen de chip, maar ook de looks worden afgekeken van de iPad: geborsteld aluminium.

Tot slot zal Apple’s telefoon draaien op iPhone OS 4, daardoor kan hij vanaf nu multitasken. Engadget weet tevens te melden dat de iPhone 4G wordt onthuld op dinsdag 22 juni en luistert naar de naam: iPhone HD.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Ravi
Lezer
Ravi

Deze geruchten klinken wel als muziek in de oren. De naam iPhone HD klinkt niet zo ongeloofwaardig en de aanname tot het gebruik van de nieuwe A4-processor uit de iPad komt niet echt als een verrassing. De voorspelde resolutie laat ook water bij mij in de mond lopen maar dat is wel een van de punten die menig zou kunnen teleurstellen. Ik hoop in ieder geval dat een groot deel van deze geruchten waar zou kunnen zijn!

Chris
Lezer
Chris

Leuk geprobeerd, die 1 april grap