Terug naar iPhone 4G direct na onthulling beschikbaar?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 4G direct na onthulling beschikbaar?

Door Redactie iCreate27 mei 2010 10:542 min. leestijd0

De iPhone 4G wordt op 7 juni aangekondigd door Steve Jobs tijdens het WWDC-evenement. Dit is nog geen feit, maar het heeft er alle schijn van dat dit hardnekkige gerucht waarheid wordt. Maar wanneer ligt de iPhone 4G dan in de schappen? Na aankondiging van de iPad moesten zelfs de Amerikanen twee maanden wachten totdat het speeltje in de schappen lag. Om van de Nederlandse lancering nog maar te zwijgen.

Met de iPhone 4G gaat het anders. Volgens BoyGeniusReport is de iPhone 4G meteen in juni al te koop (in de Verenigde Staten).  Dat wil niet zeggen dat de Beneluxenaren deze zomer ook al met de nieuwe iPhone kunnen spelen, maar als de aftrap in Amerika eenmaal genomen is, volgt de Benelux hopelijk spoedig.

Het is wel heel fanatiek van Apple om de nieuwe iPhone 4G – die, nogmaals, nog niet officieel is aangekondigd – aankomende maand al in de verkoop te gooien. Toch kan de bron van BoyGeniusReport het weten, dat zijn namelijk AT&T-medewerkers. AT&T is de Amerikaanse T-Mobile die het alleenrecht heeft de iPhone op de Amerikaanse markt te verkopen. Dit telecombedrijf heeft zijn personeel geïnformeerd dat de nieuwe iPhone in juni al verkocht kan worden.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Tijdens het WWDC-evenement op 7 juni horen we hopelijk meer, nog maar een paar nachtjes slapen dus. Steve Jobs zal de Apple-keynote presenteren, dát is officieel bevestigd.

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar