Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van
nieuws iPhone iPhone 2019

Dit zijn de populairste iPhone 2019-concepten van dit moment (video)

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
iPhone 11 concept


Lees verder na de advertentie

De nieuwe iPhone 2019 komt eraan! Traditioneel presenteert Apple het nieuwe vlaggenschip in september. Op dit moment weten we officieel nog helemaal niets van het nieuwe toestel, maar de geruchten gonzen al volop – en de ervaring leert dat die vaak een kern van waarheid bevatten. Hoe de nieuwe iPhone eruitziet? Er zijn voldoende creatievelingen die op basis van de geruchten al concepten hebben gemaakt van de iPhone 11. Sommige van de video’s zijn al meer dan een miljoen keer bekeken. Dit zijn de populairste iPhone 2019 concepten van dit moment.

iPhone 11

Lijkt een van de iPhone 2019-modellen op de compacte iPhone SE? Als we de makers van deze video moeten geloven wel! De achterkant en de zijkant van een SE, de vrijwel randloze voorkant van een iPhone X-achtige. En een door velen gemiste vingerafdrukscanner, ditmaal in het scherm verwerkt. De video is ruim 3 miljoen keer bekeken; misschien moet Apple eens iets met die wetenschap doen.

https://youtu.be/XJBw3RCB6Gk

iPhone 11 Pro

Het halve internet is ervan overtuigd dat de meest uitgebreide iPhone dit jaar een drievoudige camera krijgt. De maker van dit concept (een hoesjesfabrikan) doet daar nog een schepje bovenop en heeft voor de ‘iPhone 11 Pro’ vier camera’s in gedachten. Plus een uitklapbare selfie-camera en een usb-c-aansluiting. De notch ontbreekt. Het ziet er mooi uit, maar lijkt ons verre van realistisch.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

https://youtu.be/-mtZnil63HU

Let’s look at the iPhone 11

Op dit moment circuleren er al CAD-tekeningen van de nieuwe iPhone, zodat hoesjesmakers alvast aan de slag kunnen met het ontwikkelen van perfect passende cases. Deze YouTuber heeft op basis van deze tekeningen alvast dummy-modellen laten maken – en die zien er behoorlijk echt uit.

2019 iPhone 11 Dummy Model

Benjamin Geskin is een geruchtenmachine als het gaat om nieuwe Apple-producten, en vaak blijkt hij bijzonder goed geïnformeerd. Op zijn Instagram is een korte video te zien van een dummy-iPhone 11. Deze is waarschijnlijk ook gebaseerd op gelekte CAD-tekeningen van de nieuwe iPhone.

https://www.instagram.com/p/Bz3tppLlYSJ/

iPhone 11 – met camerabult

Deze video met iPhone-dummy zoomt vooral in op de belangrijkste vernieuwing van 2019: de camera. De opvolger van de XR krijgt een dubbele camera in plaats van een enkele, en de XS (Max) heeft straks mogelijk drie lenzen. Maar of dat mooier is … ? Kijk zeker verder!

 

Wil je meer weten van de nieuwe iPhone? Lees dan ook ons dossier over de iPhone 11.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!