Terug naar Als dit de nieuwe iPhone wordt, wil je hem hebben (concept)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Als dit de nieuwe iPhone wordt, wil je hem hebben (concept)

Door Laura Grootaarts17 mei 2018 11:032 min. leestijd0

De iPhone X doet het goed. Erg goed: uit de kwartaalcijfers die Apple eerder deze maand presenteerde, bleek dat de iPhone X week in week uit de bestverkochte iPhone is – net als in het eerste kwartaal. En dat voor een telefoon van ruim duizend euro. Dit jaar komt er natuurlijk weer een nieuwe iPhone uit. Kijk er niet van op als dit nieuwe model nog weer wat duurder is. Maar mocht die iPhone eruitzien zoals in het concept van Muhsin M. Belaal Auckburaully, dan wil je hem tóch weer hebben.

iPhone 2018

Eén van de drie nieuwe iPhones

Er verschijnen dit jaar waarschijnlijk drie nieuwe iPhones: de daadwerkelijke opvolger van de iPhone X, met een 5,8-inch oled-scherm, een iPhone X Plus met een gigantisch 6,5-inch oled-scherm en een goedkopere iPhone met een 6,1-inch lcd-scherm. Alle toestellen krijgen Face ID en standaard een oplader voor snelladen. Het zou heel goed kunnen dat 3D Touch verdwijnt. In dit concept draait alles om het eerste model.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPhone 2018 kleuren

De iPhone in het concept heeft nog bijzonder veel weg van de huidige iPhone X, met zijn grote scherm en de notch bovenin. Een van de opvallendste nieuwigheden in het concept is de driedubbele camera. De huidige iPhone X heeft een dubbele camera. Eerlijk gezegd lijkt een driedubbele camera ons toekomstmuziek: 2019 lijkt daarvoor veel realistischer. Verder speculeert Auckburaully over de iPhone-kleuren. Hij denkt dat het er vijf zijn: zilver, spacegrijs, goud, gitzwart en rood.

Je kunt meer van de afbeeldingen van de iPhone bekijken op Behance. En check zeker de video hieronder:

 

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar