Terug naar ‘iPhone 15 Pro krijgt meer opslag dan ooit’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 15 Pro krijgt meer opslag dan ooit’

Door Annemiek Lourensen8 augustus 2023 10:313 min. leestijd0

De iPhone 15 Pro krijgt mogelijk een nieuwe optie qua opslagcapaciteit, en daarmee heeft Apple’s smartphone meer opslag dan ooit. Wat denk je: iets voor jou of slaat Apple door?

iPhone 15 Pro opslag

iPhone 15 Pro opslag

De opslagcapaciteit van de iPhone is de laatste jaren enigszins hetzelfde gebleven. Bij het instapmodel heb je al sinds de iPhone 13 dezelfde keuzemogelijkheden: 128 GB, 256 GB of 512 GB. Die opties gelden sindsdien ook voor het vlaggenschip, al heeft dit model ook een luxere versie van 1 TB.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Hoewel 1 TB voor de meeste Apple-gebruikers al te veel van het goede is, beweert een nieuw gerucht dat de iPhone 15 Pro (Max) nog eens dubbel zo veel krijgt. Volgens yeux1122 – een inmiddels bekend Apple-gerelateerd account op de Koreaanse website Naver – krijgt dit toestel namelijk ook een optie voor 2 TB aan opslag. En dat heeft hij weer vernomen van een leverancier van Apple.

Hoewel de bron nogal vaag klinkt, beweerde een vergelijkbaar account op het Chinese platform Weibo afgelopen weekend hetzelfde. Althans, in zijn bericht heeft hij het niet alleen over 1 TB, maar hij schrijft ook dat het Pro-model straks begint bij 256 GB in plaats van 128 GB. In dat geval krijg je straks de volgende opties qua opslag:

iPhone 15 (Plus)iPhone 15 Pro (Max)
128 GB256 GB
256 GB512 GB
512 GB1 TB
2 TB

Duurder?

Bekende Apple-analisten als Mark Gurman en Jeff Pu riepen eerder al dat de Pro-modellen dit jaar een hoger prijskaartje krijgen, en de hogere opslagcapaciteit kan daarvoor een verklaring zijn. Het is echter onduidelijk of Nederland hier ook door wordt getroffen. Mogelijk worden we gespaard, gezien de prijzen hier al omhoog zijn gegaan met de release van de iPhone 14 (Plus) en iPhone 14 Pro (Max). Al is er ook een scenario dat de prijzen wel omhoog gaan, maar dat de opslagcapaciteit alsnog hetzelfde blijft. En daar wordt niemand blij van.

Alles over de iPhone 15

Zelfs als de opslagcapaciteit onveranderd blijft, zijn er alsnog heel wat vernieuwingen waarop je je kunt verheugen. Naar verluidt krijgt de iPhone 15 Pro een behuizing van titanium, een langverwachte usb-c-aansluiting en zelfs een periscooplens. En ook voor de iPhone 15 (Plus) is er wat nieuws, want het instapmodel wordt dit jaar uitgerust met een Dynamic Island.

Maar hoeveel geruchten er de laatste maanden ook zijn verschenen: volgende maand weten we al welke er kloppen. Dan vindt Apple’s jaarlijkse iPhone-event plaats, waarschijnlijk op dinsdag 12 of woensdag 13 september. Wil je tot die tijd wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws? Zoals over de iPhone 15 (Pro)? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar